Puntenhalvering afgeschaft en hervormde play-offs: wordt dit het nieuwe competitieformat in ons voetbal?

Een competitie met 16 eersteklassers. Play-off 1 met vier clubs, zónder halvering van de punten. Play-off 2 met knock-out-systeem. Twee rechtstreekse dalers. Dat competitieformat wil de Pro League laten goedkeuren op 5 juni. Een compromis waarbij iedereen water bij de wijn moet doen. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

Juf Mieke en meester Rik gaan met pensioen in Sint-Jozefsschool in Ieper

In de Sint-Jozefsschool in Ieper gaan Mieke Vandermarliere (59) en Rik Verhalle (61) eind juni met pensioen. Mieke is een fervent muzikant, speelt viool en piano en is actief in verschillende bands. Ze is ook de auteur van het schoollied.
The post Juf Mieke en meester Rik gaan met pensioen in Sint-Jozefsschool in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman haalt levensgevaarlijke stunt uit op trein

Een jongeman heeft zondag een levensgevaarlijke stunt uitgehaald op een treinrit in de Ardennen. Hij hing schijnbaar ontspannen achterop een rijdende trein tussen Sy en Hamoir in de provincie Luik. ASTB, een vakbond voor treinbestuurders, wil dat een onderzoek wordt geopend.

Lees meer »

“Max, ik ben gewoon de Max”: Jacques Vermeire wekt Max na 30 jaar eenmalig tot leven op het ‘Tien-om-te-Zien’-podium in Westende

Het mooie weer (eindelijk!) doet uitkijken naar een zwoele zomer. En waar breng je de zomer in België beter door dan aan onze kust? Naast het geluid van de rollende golven, nieuwsgierige meeuwen en de verleidelijke lokroep van strandverkopers die ijsjes verkopen, weerklinkt er van 15 tot 25 juli ook muziek in Westende.
The post “Max, ik ben gewoon

Lees meer »

Na ‘Familie’ verbrak actrice Silvia Claes zo goed als alle contact: “Ze werkt nu in een bibliotheek”

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »

Brussel houdt been stijf en bevestigt dat België-Israël niet achter gesloten deuren kan

De schepen van Sport van de stad Brussel Benoit Hellings (Ecolo) heeft maandagavond na vragen van gemeenteraadsleden gezegd dat het organiseren van de interland België-Israël in kader van de Nations League op 6 september ook niet achter gesloten deuren kan. Het college van burgemeester en schepenen houdt zo het been stijf na druk van onder meer MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, die

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »