Vrachtwagenchauffeur lichtgewond bij ongeval op containerterminal in Zeebrugge

Woensdagmorgen gebeurde op de containerterminal van PSA in de haven van Zeebrugge een ongeval met een vrachtwagen.

In eerste instantie werd melding gemaakt dat de chauffeur vast zou zitten in zijn cabine, maar bij aankomst van de brandweer was de chauffeur reeds uit zijn vrachtwagen. Zowel de lokale politie als de havenpolitie kwamen ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De chauffeur werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.

The post Vrachtwagenchauffeur lichtgewond bij ongeval op containerterminal in Zeebrugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds: “Dol op koffie en ontbijten”

Na twaalf jaar zette Li Vandamme, partner van vrt-journalist Lieven Verstraete, een punt achter de uitbating van haar bekende koffiebar Li o Lait in de Dweerstraat. De koffiebar wordt overgenomen door Frieda Nys, die met haar man al een mobiele koffiebar runt en de zaak herdoopt tot Coffee Birds.
The post Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds:

Lees meer »

De must-reads van het weekend

04:04 De Tour is een van de meest extreme sportevenementen ter wereld. In het postdopingtijdperk grijpen ploegen naar voeding om de performance van hun renners te boosten. Hoe werkt dat?

Lees meer »

Het Achterland stelt sterke productie ‘De Ballroombeker’ voor, geschreven door West-Vlaming Jeroen Maes

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. ‘De Ballroombeker’ zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Regisseur Jeroen Maes schreef een heerlijke, zwoele danskomedie voor de hoofdcast met o.a. Ann van den Broeck, Carry Goossens, Karin Jacobs en Vicky

Lees meer »

Maria Haeve blaast honderd kaarsjes uit in wzc Cassiers

Maria Haeve vierde in woonzorgcentrum Cassiers in Houthulst haar honderdste verjaardag. Ze woonde tot na haar 94ste verjaardag nog zelfstandig in de Sint-Elooistraat op De Vijfwegen.
The post Maria Haeve blaast honderd kaarsjes uit in wzc Cassiers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Garagist Michel kreeg tientallen misnoegde klanten over de vloer, maar kon daar niets aan doen: “Eén vrouw barstte in huilen uit”

“Eén vrouw barstte in huilen uit.” Garagist Michel uit Lubbeek heeft de laatste maanden al tientallen mensen moeten teleurstellen. Allen waren ze naar zijn garage afgezakt om een wagen op te pikken die ze online hadden besteld, maar uiteindelijk bleek er geen auto klaar te staan. “Oplichters misbruiken ons adres”, aldus Michel.

Lees meer »

Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij”

Op vraag van de handelaars en de seniorenadviesraad voert Diksmuide vanaf dit najaar shop- en go-plaatsen in. De plaatsen worden voorzien bij handelszaken in het stadscentrum, waar voornamelijk sprake is van een korte bezoektijd.
The post Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door de stroming.

Lees meer »