Vlaamse vader van vier omgekomen bij afdaling op Mont Ventoux

Een Vlaamse fietser is dinsdagmiddag tijdens de afdaling van de Mont Ventoux om het leven gekomen, nabij het Franse Bédoin. Hij werd er aangereden door een auto. De man uit West-Vlaanderen laat vier kinderen na.

 

Meer krantenkoppen in België

RSYC organiseert jubileumversie van de historische zeilwagenrace: “Een primeur voor De Panne”

De jaarlijkse ‘Historic Sand Yachts Meeting’ is een traditie bij de Royal Sand Yacht Club (RSYC) van De Panne. Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de zeilwagenclub staat het weekend van 5 tot 8 september helemaal in het teken van historische zeilwagens.
The post RSYC organiseert jubileumversie van de historische zeilwagenrace: “Een primeur voor De Panne” appeared first

Lees meer »

Kaartersclub Geel-Zwart huldigt kampioenen

Net voor aanvang van de tweede manillenkaarting van het seizoen poseerden de leden van kaartersclub Geel-Zwart voor de jaarlijkse kampioenenfoto. Het voorbije seizoen waren de beste troeven voor Geert Maelfait weggelegd. Helaas was de kampioen niet aanwezig op het fotomoment. De tweede plaats ging naar Romain Vandewoestijne, die centraal vooraan zit. Naast hem zien we
The post Kaartersclub Geel-Zwart

Lees meer »

Gevluchte automobilist in Nederland weigert uit visvijver te komen na dubbel ongeval, agent overtuigt hem met sigaret

Een bizar incident na een ongeval in Nederland: een automobilist koos zaterdagmiddag voor een wel heel bijzondere vluchtroute nadat hij een aanrijding had veroorzaakt. Na een dubbel ongeluk op de Zeilbergsestraat in Deurne, nabij Eindhoven, stapte de man uit zijn voertuig en liep hij weg. Verderop dook hij in een waterplas. De man weigerde vervolgens naar de kant te zwemmen.

Lees meer »

Rondleiding op begraafplaatsen, bunker en museum in Zonnebeke

Ter gelegenheid van Open Monumentendag kan je in Zonnebeke op zondag 8 september terecht op de begraafplaats voor gratis rondleidingen. Ook de Zandvoordse commandobunker gooit de deuren open en het Passchendaele Museum opent een pop-up tentoonstelling.
The post Rondleiding op begraafplaatsen, bunker en museum in Zonnebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Yoshi Rondelez geeft na zes jaar de fakkel als hoofdredder door

Met de vlaggengroet, waarmee strandredders traditioneel het zomerseizoen uitwuiven, werd er ook afscheid genomen van hoofdredder Yoshi Rondelez. Rondelez stond 15 jaar op het strand, waarvan de laatste zes als hoofdredder. “Ik heb van mijn passie en hobby voor een stukje mijn beroep kunnen maken, maar ik ben onderweg wel mijn hobby deels verloren. En op het moment dat je

Lees meer »

Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze gaan steeds driester te werken en zijn goed georganiseerd”

De Visvijvers van Desselgem worden al geruime tijd geplaagd door stroperij. Normaal gooien sportvissers hun vangst meteen terug in het water, maar leden van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers betrapten al meermaals stropers die de karpers meenamen om te verkopen. “Ze worden steeds driester en zijn goed georganiseerd”, zegt voorzitter Koen Peirs.
The post Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze

Lees meer »

Prikacties bij Ontex in Eeklo, weekendploeg legt enkele uren het werk neer

Vanochtend hebben de werknemers van de weekendploeg bij Ontex in Eeklo een tijdlang het werk neergelegd. Ontex kondigde in juni aan dat er een 500-tal mensen moet vertrekken in de vestigingen in Eeklo en Buggenhout. De bonden en de directie zijn nog steeds aan het onderhandelen en de actievoerende werknemers willen vooral duidelijkheid. Na enkele uren ging de overgrote meerderheid

Lees meer »