OVERZICHT. Geen CL-finalist Maatsen bij Nederland, Skoras (Club Brugge) bij voorlopige selectie Polen

Het EK begint over enkele weken en de meeste landen hebben hun selectie al gelost. De selectie van bondscoach Tedesco is bekend, hieronder kan u de andere landen vinden. Benieuwd naar de selecties van de topfavorieten en underdogs van het EK 2024? Lees het hieronder in de liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Rob en Billy bouwen zorgwoning voor Nadine in hun tuin: “Dit is de perfecte oplossing voor mama”

“Het was niet eenvoudig, want er bleek hier nog geen voorbeeld voorhanden.” Rob Jonckheere (44) en zijn partner Billy Loix (43) bouwden in hun tuin in Oostende een indrukwekkende zorgwoning voor Nadine Deketelaere (73), de moeder van Rob. Een win/win oplossing waar weliswaar wat werk aan was, noemen zij het. “Ik woon zelfstandig, maar met een gerust hart”, lacht Nadine.<br

Lees meer »

Joodse organisaties dienen samen klacht in en houden DPG mee verantwoordelijk voor column in Humo

De organisaties European Jewish Association (EJA), Forum der Joodse Organisaties (FJO), Joods Informatie en Documentatiecentrum (JID), de Israëlitische gemeente van Antwerpen Shomre Hadass en de Belgische Liga tegen antisemitisme (LBCA) hebben beslist om allemaal samen naar het Gentse parket te stappen tegen Herman Brusselmans. Ze houden ook uitgever DPG Media verantwoordelijk voor de omstreden column. Dat laten ze vrijdag weten.

Lees meer »

Voormalig uitbaatster van café ‘t Bloemgat in Ardooie Dina Kerkhof is daags voor haar 91ste verjaardag overleden

Op dinsdag 13 augustus is Dina Kerkhof overleden in het rusthuis in Kachtem, net één dag voor ze haar 91ste verjaardag zou vieren. Dina was in de regio vooral bekend als de voormalige uitbaatster van café ‘t Bloemgat in Ardooie.
The post Voormalig uitbaatster van café ‘t Bloemgat in Ardooie Dina Kerkhof is daags voor haar 91ste verjaardag overleden

Lees meer »

Buren voorkomen overslag naar woning bij brandend tuinhuis in De Panne

In de Sint-Elisabethlaan in De Panne is donderdagnacht brand uitgebroken in een tuinhuis. Alerte buren hadden dat gezien en begonnen in afwachting van de brandweer te blussen. Zo kon overslag naar het huis voorkomen worden.
The post Buren voorkomen overslag naar woning bij brandend tuinhuis in De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kamping Kitsch Club verwacht dit weekend 27.000 feestvierders: grootste editie ooit is volledig uitverkocht

Het is uitverkocht! De organisatie had beloofd er een recordeditie van te maken, en hield dus woord. Niet minder dan 27.000 feestvierders worden zaterdag verwacht op Kamping Kitsch Club. Wie snel is, kan nog een van de 200 fysieke tickets bemachtigen. “Niet getreurd, naar het schijnt is het op Pukkelpop ook geestig.”
The post Kamping Kitsch Club verwacht dit

Lees meer »

Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt”

Elke Waregemnaar telt momenteel af naar Waregem Koerse. En voor burgemeester Kurt Vanryckeghem (CD&V) is dat niet anders. Deze editie wordt zelfs extra speciaal. Het is zijn 17e en allerlaatste editie als burgervader én dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.
The post Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt” appeared first on KW.be.

Lees meer »