LIVEBLOG. Kompany wordt morgen om 11u voorgesteld aan de pers – CEO Bayern: “Hij brengt teamspirit die we nodig hebben”

De langverwachte handtekeningen staan op papier: Vincent Kompany (38) is nu ook officieel coach van Bayern München. Morgen om 11u wordt hij voorgesteld aan de pers. Het laatste nieuws omtrent de straffe trainingswissel leest u in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Oef: dankzij gps-tracker kan Luca Brecel op cruciaal toernooi toch met achtergebleven keu spelen (en dat maakt een wereld van verschil)

Oef. De keu van Luca Brecel (29) is dan toch tijdig gearriveerd voor het prestigieuze Snooker Masters-toernooi in Saoedi-Arabië. Even was er paniek omdat die was achtergebleven in Rome. Alles werd in het werk gesteld om het probleem op te lossen. En vanavond kan Brecel dus gewoon met zijn befaamde Ton Praram spelen. En dat maakt een wereld van verschil.

Lees meer »

Markant Wakken zet drie bestuursleden in de bloemetjes

Markant Wakken heeft drie markante bestuursleden in de bloemetjes gezet. De vereniging zette Janine Blondeel-Vandenheede, Monique Vervaeck en Ria Algoet in de schijnwerpers. “Zij hebben zich vele tientallen jaren ingezet voor het bestuur van Markant Wakken”, zegt Aniek Van de Velde. “Van het uitbouwen van het ledental van Markant, het zorgvuldig bijhouden van administratie en
The post Markant Wakken

Lees meer »

Paintfactory geeft live demo’s aan KIOSK: “Bezoekers maken ook kans om 100m² verf te winnen”

West-Vlaamse verfproducent Paintfactory presenteert deze maand haar skills in de KIOSK op de Graanmarkt. “Op zaterdag 7 september is het dé uitgelezen kans om zelf aan de slag te gaan met onze textuurverven. Ontdek je favoriete techniek en laat je inspireren om je eigen woning onder handen te nemen”, zegt sales manager Stéphanie Debels.
The post Paintfactory geeft live

Lees meer »

Netanyahu vraagt “vergiffenis” omdat hij gijzelaars niet kon redden – Biden wil dat Israëlische premier meer doet om wapenbestand te bereiken

Een deal over het vrijlaten van Israëlische gijzelaars door Hamas is volgens de Amerikaanse president Joe Biden “erg dichtbij”. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zou echter niet genoeg doen om de deal rond te krijgen, zegt Biden maandag. Washington werkt aan een alles-of-nietsakkoord voor Israël en Hamas om tot een wapenbestand en de vrijlating van de gijzelaars in Gaza te

Lees meer »

Nederlands echtpaar opgepakt aan de Costa del Sol, runde naast een sportschool óók een drugsimperium: 15 arrestaties

In Spanje zijn deze week vijftien leden van een Nederlandse bende opgepakt die een cruciale rol speelde in de productie en distributie van harddrugs naar verschillende Europese landen. De arrestaties vonden plaats na invallen in woningen en opslagruimtes aan de Costa del Sol en op de Canarische Eilanden. Toevallig was het de Belgische politie die het vuur aan de lont

Lees meer »

90 seconden na noodoproep is drone al onderweg: “Kostbare tijd winnen bij brand en ongevallen”

Politie- en brandweerdiensten krijgen ogen in de lucht. Daar zorgen binnenkort de 70 droneplatformen van telecombedrijf Citymesh voor. Het plan: binnen de 90 seconden na een noodoproep de drone laten vertrekken en amper een paar minuten later al een gedetailleerd beeld krijgen van de toestand waarvoor ze uitrukken. Dit is hoe het ‘safety drone shield’ zal werken.

Lees meer »

Wat mag Woumen verwachten na verkiezingen van 13 oktober?

Oc Walnes was aardig volgelopen op maandag 2 september voor het eerste en enige politieke debat n.a.v. de verkiezingen voor een nieuwe Diksmuidse gemeenteraad. Ruim 120 aanwezigen – waarvan een heel groot deel fans van de diverse partijen – werden door Manu Mackelberghe, voorzitter in lopende zaken van het bewonersplatform, verwelkomd.
The post Wat mag Woumen verwachten na verkiezingen

Lees meer »

Politiehond Wolf van zone VLAS overleden na slepende ziekte

Begin deze week overleed Wolf, de trouwe politiehond van politiezone VLAS. Wolf leed aan een spelende ziekte en kon de laatste maanden geen politiewerk meer verrichten. Zijn hondengeleider Nico maakte begin deze week de zware beslissing om hem te laten inslapen. Wolf bracht zijn laatste maanden door bij Nico en zijn gezin en werd slechts 7,5 jaar oud.
The

Lees meer »

Eigenaar pitazaak terecht voor klappen aan uitbater: “Op camerabeelden te zien dat hij geld uit kassa stal”

Een 40-jarige eigenaar van een pitazaak in de Zwevegemsestraat in Kortrijk riskeert 5 maanden cel omdat hij 7 klappen uitdeelde aan de uitbater. “Zonder aanleiding”, aldus het slachtoffer. “Hij zat met zijn handen in de kassa”, counterde de beklaagde.
The post Eigenaar pitazaak terecht voor klappen aan uitbater: “Op camerabeelden te zien dat hij geld uit kassa stal” appeared

Lees meer »

Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo

Op vrijdag 13 en 20 september houdt de Roeselaarse Zwemvereniging twee gratis kennismakingstrainingen om de jeugdwerking een nieuwe boost te geven. De laatste jaren zag de club namelijk een dalend aantal inschrijvingen.
The post Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo appeared first on KW.be.

Lees meer »