Brusselse politiecommissaris en ex-agenten voor de rechter voor hacking, schriftvervalsing en schending beroepsgeheim

Twee voormalige politie-inspecteurs en het huidige hoofd van de interventiedienst van de politiezone Brussel-Zuid verschijnen vandaag voor de rechter op verdenking van hacking, schriftvervalsing, schending van het beroepsgeheim en voor het samenzweren met criminelen. Dat schrijven de krant Le Soir en de openbare omroep RTBF woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Afscheid van Chef Defensie admiraal Michel Hofman op Dag van de Marine in Oostende

Voor de tweede keer op rij was het Zeeheldenplein in Oostende donderdagnamiddag het decor voor de Dag van de Marine. Er werd afscheid genomen van de Chef Defensie van het Belgisch leger én Oostendenaar admiraal Michel Hofman die er zijn afscheidstoespraak hield en er was ook de officiële commandowissel van het patrouilleschip P902 Pollux.
The post Afscheid van Chef

Lees meer »

Gemeenteplein in Knokke-Heist wordt belevingsplein met veel groen en speelse waterpartijen

In Knokke-Heist is het nieuwe Gemeenteplein voorgesteld aan de omwonenden. Zo’n 200 geïnteresseerden daagden op om de plannen voor de renovatie van ‘de groentemarkt’, zoals het plein in de volksmond wordt genoemd, te bekijken. Verschillende experten van zowel het gemeentebestuur, studiebureau Sweco als het AGSO Knokke-Heist waren aanwezig om vragen te beantwoorden en extra toelichting te geven over het project.<br

Lees meer »

Dertiger voor vierde keer voor rechter voor partnergeweld: “Besef dat ik geholpen moet worden, zie mijn vriendin graag”

“Hij heeft ook goede kanten, maar moet geholpen worden.” Ondanks drie eerdere veroordelingen voor partnergeweld en het feit dat ze begin dit jaar ook in de brokken deelde, stelde de vriendin van Kevin B. (34) uit Oostrozebeke zich op de rechtbank in Kortrijk geen burgerlijke partij. De openbare aanklager was minder vergevingsgezind…
The post Dertiger voor vierde keer voor

Lees meer »

23 graden aan de kust vandaag: Kwik gaat verder de hoogte in

Na een vrijwel helder begin van de dag, krijgen we in de loop van dinsdag stapelwolken, maar het blijft meestal zonnig. Aan de kust is het de hele dag zonnig. Het wordt nog warmer, bij maxima van 23 graden aan de kust en in de Hoge Venen tot 27 of 28 graden in Laag- en Midden-België. Dat voorspelt het KMI.<br

Lees meer »

KIJK. Duitse waaghalzen die Antwerpse kathedraal beklommen, waagden zich eerder ook al aan zendmasten en spookschip

De Duitsers die eerder gespot werden met levensgevaarlijke stunts op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen, zijn niet aan hun proefstuk toe. Op hun YouTube-kanaal wordt duidelijk dat de waaghalzen eerder ook zendmasten en koeltorens beklommen in verschillende landen. Hoogtevrees is voor hen duidelijk geen probleem, zo is in de filmpjes te zien hoe ze stunts uithalen boven een afgrond.

Lees meer »

Motorrijder (59) zwaargewond na botsing met fietsster: man zat gekneld onder motor

Bij een verkeersongeval in het centrum van Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem, zijn woensdag op het middaguur twee gewonden gevallen. Een 59-jarige motorrijder en een 53-jarige fietsster kwamen met elkaar in botsing waarna beiden op de grond vielen. De motorrijder zat na het ongeval gekneld onder zijn tweewieler waarna de brandweer opgeroepen werd voor een bevrijding. Hij raakte zwaargewond.

Lees meer »

Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem”

Op de allerlaatste dag van het schooljaar werd meester Geert getrakteerd op een opvallend afscheid. De kinderen van basisschool Kaspar in Rekkem vormden een erehaag en hadden zich daarbij gehuld in zijn favoriete schoeisel.
The post Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem” appeared first on KW.be.

Lees meer »