Bestuurder bindt sofa met dun touw vast op dak van auto, maar op eerste rotonde loopt het al mis: “Wat een clown”

Een Londens echtpaar kon maandag hun pret niet op toen ze door Buckinghamshire reden en zagen hoe een andere bestuurder een sofa op het dak van zijn auto vervoerde. Alleen was het meubelstuk vastgesnoerd met een erg dun touw en liep het al fout toen de auto de eerste rotonde opdraaide. “Wat een clown, we zaten te wachten tot het misliep”, klinkt het. “We hadden toch ook wel wat medelijden voor de bestuurder omdat het zo hard regende, maar er was nergens een veilige plek om te stoppen en te helpen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Exit Rode Duivels betekent meteen einde voor heel wat EK-fandorpen

De uitschakeling van de Rode Duivels op het EK komt hard aan. Niet enkel bij de Duivels zelf en hun fans, maar ook bij de organisatoren van EK-dorpen in Vlaanderen. Een groot deel daarvan is ondertussen zelfs al opgedoekt. Het zadelt heel wat organisatoren met een financiële kater op. “Natuurlijk hadden we graag wat meer wedstrijden kunnen tonen. Onze boekhouding

Lees meer »

DIKKE zet de Fox-tent op zijn kop op Couleur Café

Biggie van de Wijk noemde de Belgisch-Marokkaanse mijnwerkerszoon uit Lummen zichzelf, maar je kent hem tegenwoordig vooral als DIKKE, een adjectief dat hij zelf ooit op zijn postuur plakte. Nu doen wij het op de show die hij op Couleur Café heeft gegeven.

Lees meer »

Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast station: “Gebouw heeft zijn beste tijd gehad”

In Staden verlaat frituur ’t Oud Station op termijn zijn huidige stek in de De Carninstraat. Ze verhuist naar een stuk grond naast het voormalige stationsgebouw in dezelfde straat. De gemeenteraad keurde daartoe de ontwerpakte voor recht van opstal voor het perceel grond naast het stationsgebouw goed.
The post Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast

Lees meer »