Banden De Brabandere neemt Banden Mortier uit Ardooie over

Banden De Brabandere, een gevestigde naam in de bandensector met vestigingen in Waregem, Gent, Deinze en Moeskroen, is verheugd om met ingang van 1 juni 2024 de overname van Banden Mortier in Ardooie aan te kondigen. Zowel De Brabandere als Mortier Ardooie maken deel uit van de Profile bandengroepering.

Banden Mortier, een gerenommeerde naam in Ardooie, zal zijn werking verderzetten onder leiding van Francis Mortier en zijn team. Dit betekent dat klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde hoogwaardige service die zij gewend zijn.

“Deze overname is een strategische stap voor Banden De Brabandere,” aldus Gauthier De Brabandere. “Door onze krachten te bundelen met Banden Mortier Ardooie kunnen we onze positie in de regio versterken en zowel onze klanten als de klanten van Banden Mortier Ardooie een nog betere service bieden. Zowel qua geografische spreiding, expertise als service-aanbod betekent dit voor beide bedrijven een grote stap vooruit.”

Francis Mortier voegt toe: “We zijn heel blij om deel uit te maken van de Banden De Brabandere familie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we dezelfde toewijding en service blijven bieden, met dezelfde vertrouwde gezichten, terwijl we profiteren van de uitgebreide middelen en kennis van Banden De Brabandere.”

De overname markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en biedt tal van groeimogelijkheden in de bandensector. Met deze samenwerking wordt de basis gelegd voor een sterkere marktpositie en een nog verbeterde klantbeleving.

The post Banden De Brabandere neemt Banden Mortier uit Ardooie over is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zeker 27 mensen doodgedrukt bij religieus festival in noorden van India

Bij een druk bijgewoonde religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase staat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 27 mensen verpletterd. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen” volgens de gezondheidsdienst bij het Franse persbureau ‘AFP’. De politie had het bij persbureau ‘Reuters’ zelfs over zo’n zestig doden.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt evacuatie van Khan Younis en Rafah – Iraanse generaal dreigt met raketaanvallen op Israël

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Script meermaals moeten lezen”: acteur Steven De Lelie schrikt zelf dat Bert vader van Louise blijkt te zijn in ‘Familie’

De familie Van den Bossche wordt wederom geteisterd door Bert(je), alleen heeft die na plastische chirurgie niet meer het gezicht van Steven De Lelie (47) maar van de Gentse acteur Jan Sobrie (45). “Jammer, want ik heb die rol heel graag gespeeld”, zegt Steven. Dat hij boven op een heleboel duistere intriges ook de opdracht gaf voor de brandstichting die

Lees meer »