Yolande (80) smeerde 288.000 sandwiches en geeft Rientje uit ‘Nonkels’ gelijk: “Die met preparé zijn altijd het eerst op”

Ga in Vlaanderen rond met een plateau sandwiches en die met preparé zijn het eerst weg. Dat weet niet alleen Rientje in de laatste aflevering van Nonkels, maar ook Yolande Smesman (80). De vrijwilligster van KAA Gent smeerde de afgelopen 36 jaar meer 288.000 sandwiches. Afgelopen weekend werd ze net als Hein Vanhaezebrouck en Laurent Depoitre feestelijk uitgezwaaid.

 

Meer krantenkoppen in België

Simple Minds-drummer Kenny Hyslop (73) overleden

Kenny Hyslop, de voormalige drummer van Simple Minds, is op 73-jarige leeftijd overleden. Het nieuws werd door enkele insiders aan de ‘Daily Mail’ gemeld. De doodsoorzaak is momenteel nog onbekend, maar Hyslop zou de afgelopen jaren met verschillende gezondheidsproblemen hebben geworsteld.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Dortmund-coach Sahin: “Wordt niet makkelijk in hun stadion”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

Geert Vandewynckel komt toch weer op met lijst HEUVELLAND

Oud-schepen Geert Vandewynckel zal dan toch weer opkomen met zijn lijst HEUVELAND. Verrassend, want een paar jaar geleden gaf hij in een kranteninterview aan dat hij nu een heel andere weg was ingeslagen en niet meer aan politiek deed. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan : op veertien dagen tijd bokste hij dan toch weer een lijst

Lees meer »

Wij spraken met Vincent Kompany, daags voor zijn Champions League-debuut: “De finale is in München, dat is toch een extra stimulans”

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij vooraf in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »

400 sollicitanten vinden de weg naar jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne

Meer dan 400 sollicitanten bezochten donderdag de jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne, waar 54 standhouders op zoek gingen naar de meest geschikte kandidaten voor hun bedrijf. Bezoekers ontvingen bij aankomst een informatiebrochure met details over de deelnemende bedrijven en de openstaande vacatures.
The post 400 sollicitanten vinden de weg naar jobbeurs in zaal Kubox in Kuurne appeared first

Lees meer »

Chiro reist door de tijd op kamp in Limburg

De Pittemse Chiro ’t Kartouchke ging deze zomer op kamp naar jeugdverblijf Sloerodoe in Bocholt. Net zoals elk jaar was er ook dit maal een kampthema en dat was dit jaar ‘Tijdreizen’. De meeste spelletjes en activiteiten van het kamp stonden dan ook in het teken van dit thema. Sommige afdelingen reisden door de tijd
The post Chiro reist

Lees meer »

Kitten staat plots op menu van tijgers wanneer het in hun verblijf valt, maar dat is buiten personeel van zoo gerekend

In de Johor Zoo in Maleisië beleefden bezoekers en medewerkers begin deze maand een spannend moment. Twee tijgers omsingelden een kitten dat in hun verblijf was gevallen en dreigden het hulpeloze diertje op te eten. Het jonge katje moest muisstil in een goot blijven zitten, terwijl omstaanders de roofdieren probeerden verdrijven. Het personeel slaagde er uiteindelijk in om de tijgers

Lees meer »