Stien en Glenn zijn vier jaar na ‘First Dates’ gehuwd én zwanger: “Onze openingsdans was een act uit ‘Grease’”

Vier jaar na hun eerste ontmoeting in het VRT 1-programma ‘First Dates’ stapten Stien van Ael (23) en Glenn Stroeckx (29) op donderdag 23 mei in het huwelijksbootje in Tielen. Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht was, verwelkomen de tortelduifjes nu ook een baby in september. “Gelukkig was ik niet misselijk op mijn trouwdag”, lacht Stien. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik wil léven. En daarvoor grijp ik alle kansen”: hartsvriendin organiseert steunactie om kankerbehandeling Annemarie (53) in Texas te bekostigen

Vier jaar geleden kreeg Annemarie van Tilburg (53) te horen dat er zich een tumor in haar arm had genesteld. Vandaag is de kanker uitgezaaid over haar lever, longen en borstbeen en is ze terminaal, maar de moedige vrouw weigert de handdoek te gooien. “Ik wil in een gespecialiseerd kankercentrum in Texas een behandeling volgen. Waarom? Ik wil zoveel mogelijk

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers na ongeziene aanval met ontploffende biepers in Libanon: “7 oktober wordt een heel belangrijke datum”

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Nee, Eddy van ‘Thuis’ komt niet op voor Vlaams Belang in Aalst: “We overwegen verdere stappen”

De productie van Thuis heeft een valse verkiezingsadvertentie die verscheen op sociale media gerapporteerd bij Meta, het moederbedrijf van onder meer Facebook. Dat schrijft VRT NWS. In de advertentie wordt het personage Eddy voorgesteld als een kandidaat voor de lijst van Vlaams Belang in Aalst. Zowel de productie als acteur Daan Hugaert distantiëren zich ervan en “overwegen verdere stappen”.

Lees meer »

‘Kamp Waes’-deelnemer Youssef officieel in verdenking gesteld van grensoverschrijdend gedrag met 3 minderjarigen

Youssef Challouki, bekend als deelnemer van het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’, is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. Een 14-jarig meisje had in juni een klacht ingediend tegen de voormalige leerkracht. Intussen zijn er al 3 minderjarige slachtoffers. Challouki ontkent wel dat er ooit iets gebeurd is met 2 van de

Lees meer »

43 bomen van 100 jaar oud gekapt, ondanks vast geketende buren: “Alsof onze oudste en liefste buurvrouwen overleden zijn”

De bewoners van de André Ullenslei in Schoten probeerden gisteren de 43 lindebomen in hun straat te redden van de kaalslag. Oud-schooljuf Judith (73) van huisnummer 34 ketende zich zelfs vast aan één van de honderdjarige reuzen, vergeefs. “Ik ben geen huiler, maar vandaag heb ik als een kind staan jánken, midden op straat. Oude bomen voelen als goeie buren.”

Lees meer »

Kuurne hijst de vredesvlag en laat uniek vredesgedicht voordragen

Zaterdag staat Kuurne in het teken van de vrede. Zaterdagmorgen werd de aftrap gegeven op de pui van het gemeentehuis, waar samen met de Mondiale Raad van Kuurne en diverse leden van het gemeentebestuur de vredesvlag werd gehesen aan een van de vlaggenmasten.
The post Kuurne hijst de vredesvlag en laat uniek vredesgedicht voordragen appeared first on KW.be.

Lees meer »