Mongoliër (26) riskeert celstraf voor dealen van cannabis

Een 26-jarige Mongoliër die tijdelijk in De Panne verbleef riskeert een celstraf van acht maanden wegens het dealen van cannabis aan de Westkust. Intussen woont G.J. terug in zijn thuisland.

Het was de politie van Westkust die de 26-jarige G.J. op 14 februari kon betrappen. “Ze stelden toen op heterdaad een deal vast en grepen in”, zegt de procureur. “De man werd gearresteerd en geïdentificeerd als een man die officieel in Mongolië woonde maar een tijdlang in De Panne verbleef. Op zijn adres in De Panne werd een huiszoeking gehouden.”

Uitgewezen

“Bij het uitlezen van zijn GSM bleek dat hij tussen 6 september vorig jaar en 14 februari op kleine schaal cannabis verkocht in de regio en er ook zelf bezat. De Dienst Vreemdelingenzaken heeft hem uitgewezen en wellicht zit hij terug in zijn thuisland.” De man was dus niet aanwezig op zijn proces en riskeert bij verstek een celstraf van acht maanden en 8.000 euro boete.” Vonnis op 25 juni. (JH)

The post Mongoliër (26) riskeert celstraf voor dealen van cannabis is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem

Het echtpaar Marcel Vincke en Ginette Vermaut konden onlangs hun diamanten huwelijksjubileum vieren. Ze waren op 18 juni 60 jaar gehuwd.
The post Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Einde van eenrichting in Sabbestraat/Sint-Jorisstraat in Beernem

Het gemeentebestuur schaft de proefopstelling met eenrichtingsverkeer in de M. Sabbestraat en Sint-Jorisstraat af na kritiek van buurtbewoners en oppositiepartijen. “Inwoners mogen niet massaal op de bon vliegen”, vindt raadslid Lode Vanneste (N-VA).
The post Einde van eenrichting in Sabbestraat/Sint-Jorisstraat in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bert en Hanne zijn nieuw Poorterspaar van Sint-Pietersparochie: “In de finale ebde de stress snel weg”

De Kuurnse Sint-Pietersparochie heeft een nieuw poorterspaar. Nadat vrijdagavond de eerste proef werd afgenomen van de negen kandidaten, volgde op zaterdagavond de finale van de verkiezing, afgewisseld met optredens van The New Sint-Pieters Collection. Uiteindelijk werden Bert Deroo (52) en Hanne Simoens (37) in de late uurtjes uitgeroepen tot het nieuwe poorterspaar van het Sint-Pietersfestival.
The post Bert en

Lees meer »

FC Gullegem strikt ex-prof Bob Straetman: “Over mijn nieuwe club had ik niets dan lof gehoord”

FC Gullegem hield zich aanvankelijk in de luwte, in z’n zoektocht naar versterking. Tot de rood-witten onlangs fier als een gieter uitpakten met de komst van Bob Straetman, die overkomt van de failliete kampioen Eendracht Aalst. De 26-jarige Straetman was ooit prof bij SC Lokeren, en kan bij Gullegem een belangrijke rol spelen.
The post FC Gullegem strikt ex-prof

Lees meer »