Kristel Verbeke speelt voor het eerst in haar carrière ‘de bitch’ op de planken: “Nors kijken zal mij wel af gaan”

“Ik krijg enorm veel lieve berichtjes van fans wanneer ze me nog eens kunnen zien, wel, nu is het zo ver”: Kristel Verbeke (48) is na K3 nog maar heel weinig op het podium te zien, maar voor goede vriend Sven De Ridder en diens theaterhuis maakt ze graag tijd. Deze keer wordt ze omgetoverd tot CEO van vlieghaven DeVliegher Airlines. Een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader, blijft er van de gezellige werksfeer plots niks meer over. Reporter Jarne is erbij op de persvoorstelling in de luchthaven van Deurne. Bekijk hun hartelijke gesprek in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Parking Zillebekevijver wordt aangepakt

Het stadsbestuur wil bijna 100.000 euro besteden aan het optimaliseren van de parking aan Zillebekevijver, maar CD&V vindt de huidige locatie niet veilig. “Spijtig dat de camperparking uitbesteed werd, want daar had een veilige parkeerzone kunnen komen”, aldus Miet Durnez.
The post Parking Zillebekevijver wordt aangepakt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na kalmere jaren met gezin gaat Cath Luyten weer volop voor carrière: “Ik wou geen kind om het te laten opvoeden door een nanny”

Met ‘Café Congé’ blies Cath Luyten haar televisiecarrière nieuw leven in na een paar jaar in de luwte. Zij koost bewust om zich te concentreren op het moederschap. “Ik besef steeds meer dat we in het nu moeten leven”, vertelt Cath Luyten (47) in ‘Dag Allemaal’. Ze geniet in deze fase van haar leven volop van haar gezin, waardoor het

Lees meer »