KIJK. Paris Hilton post schattige zwembadvideo van zoontje, maar krijgt storm van bezorgde reacties

Paris Hilton toont op TikTok hoe ze samen met haar 1-jarig zoontje Phoenix geniet van wat quality time in het zwembad. Een schattige video, maar toch komen er heel wat reactie op. Volgens verschillende fans heeft de kleine Phoenix zijn zwembandjes achterstevoren aan. Verschillende moeders zijn dan ook oprecht bezorgd en dat neemt Paris hen niet kwalijk. Ze bedankt zelfs een van de moeders: “Oeps! Dankjewel! Gelukkig heb ik hem de hele tijd vastgehouden.” 

Meer krantenkoppen in België

“Dat contactverbod sloeg bij hem in als een bom”: zo verliepen de laatste dagen en uren van Liam Payne

Samen met z’n vriendin, influencer Kate Cassidy (25), genoot Liam Payne (31) de voorbije weken van een vakantie in Buenos Aires. Een ogenschijnlijk heerlijke periode die woensdagavond een onverwacht tragisch einde kende, toen de zanger van zijn hotelbalkon viel. Het Argentijnse parket bevestigt intussen dat Payne overleed aan de gevolgen van zijn val, maar dat er op zijn hotelkamer alcohol

Lees meer »

Zo stemde Beernem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Beernem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Beernem.
The post Zo stemde Beernem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Petra De Sutter spreekt zich nog niet uit over Groen-voorzitterschap

Ontslagnemend federaal vicepremier Petra De Sutter is op dit moment nog geen kandidaat-voorzitter bij Groen. In ‘De Ochtend’ op VRT Radio 1 zei ze woensdag dat het nu eerst zaak is om te bekijken hoe het met de partij verder moet, alvorens te beslissen wie het best geplaatst is om dat nieuwe project in goede banen moet leiden.

Lees meer »

Testaankoop boekt miljoenenverlies

01:00 Bij de consumentenvereniging Testaankoop staan de inkomsten onder druk. Het aantal abonnees daalde er in tien jaar tijd met 15 procent en de groep maakte de voorbij twee jaar 4,3 miljoen nettoverlies….

Lees meer »

34-jarige arbeider gewond nadat stelling kantelt en op hem valt in Werken

Een 34-jarige man uit het Oost-Vlaamse Zele is zaterdag gewond geraakt bij een arbeidsongeval in Werken, nabij Kortemark. De man was aan het werk op een stelling toen het gevaarte plots omviel en op hem terecht kwam. De MUG-arts kwam ter plaatse om hem de eerste zorgen toe te dienen. Het parket is een onderzoek gestart.
The post 34-jarige

Lees meer »

Matthias en Tess uit Marke vragen aandacht voor verzorgingsarmoede tijdens Werelddag van het Verzet tegen Armoede

Dat armoede iedereen kan overkomen, weet ook Matthias Caes uit Marke. Hij haalde een masterdiploma, maar heeft het financieel toch moeilijk. Door de zorg voor zijn vriendin Tess, die ziek is, is het niet meer mogelijk om fulltime te werken. En ook de kosten voor haar behandeling lopen op. Daarom zijn alledaagse dingen zoals hygiëneproducten kopen, niet meer zo vanzelfsprekend

Lees meer »

Harris wil Bidens beleid niet gewoon voortzetten

De Amerikaanse presidentskandidate Kamala Harris zal bij een verkiezingsoverwinning niet gewoon het beleid van haar voorganger voortzetten. “Laat me zeer duidelijk wezen: mijn presidentschap zal geen voortzetting zijn van het presidentschap van Joe Biden”, zei de Democrate in een tv-interview met de conservatief gekleurde tv-zender Fox News.

Lees meer »