IN BEELD – vzw Julena uit Waregem organiseerde terug een geslaagde muzikale koffienamiddag in OC Nieuwenhove in Waregem

In OC Nieuwenhove in Waregem organiseerde vzw Julena uit Waregem terug een méér dan geslaagde koffienamiddag, met optredens van bekende artiesten.

Op de affiche stonden Paco Garcia, Davy Gilles en Danny Diëgo. Paco zong o.a. ‘Zeg Eens Meisje’ van Paul Severs, ‘Leef’ van André Hazes, ‘Sweet Caroline’ van Christoff. Davy zong o.a. ‘Jij Bent Mijn Leven’, ‘Door Al Mijn Tranen Heen’, ‘Zeven Anjers, Zeven Rozen’, ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’… Davy vertelde dat 70% van zijn optredens op West-Vlaamse bodem gebeuren. Ook ‘Engelbewaarder’ zong hij. Danny Diëgo zong eveneens talrijke van zijn muzikale hits én échte meezingers. De aanwezigen werden getrakteerd op een eclair en koffie. En goed nieuws: op zaterdagavond 29 juni is er in dezelfde zaal terug een muzikale feest. De deuren worden geopend om 17.30 uur. Vanaf 19 uur zijn er optredens van David Vandyck, Lindsay, Danny Diëgo, Johan Veugelers, Gio Vano en Luc Van Meeuwen. Toegang in voorverkoop 30 euro, aan de deur 35 euro. Reservatie bij Leentje: 0496 34 90 78 – Storten op rekeningnummer BE30 7330 6863 5311, met vermelding 29/06/24. (PADI & Jens)

The post IN BEELD – vzw Julena uit Waregem organiseerde terug een geslaagde muzikale koffienamiddag in OC Nieuwenhove in Waregem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vzw Weg-Wijs helpt kwetsbare mensen in Zwevegem: “We brengen culturen samen”

Begin juli 2021 werd de vzw Weg-Wijs opgericht. “We willen mensen uit kansengroepen, met bijzondere aandacht voor kinderen en gezinnen, samen met een ‘wegwijzer’ (lees: vrijwilliger) op weg helpen, zeg maar wegwijs maken in een aantal belangrijke domeinen zoals taal, integratie, huisvesting… en hen zo begeleiden naar een actief burgerschap”, vertelt ons Marc Claeys.
The post Vzw Weg-Wijs helpt

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Prentenboek van Lieve uit Roeselare helpt jonge kinderen met hun gevoelens: “Door de universele personages kan elk kind zich hierin herkennen”

Psychologe Lieve De Brauw stelde op haar eerste prentenboek ‘Blij met jou een bijzondere boodschap van Orantjetipje’ voor in boekhandel De Zondvloed. Het is een verhaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar die worstelen met zichzelf. “Het is gestart met een prentenboek, maar intussen maakte ik ook een werkbundel voor professionals en broed ik op een lessenpakket.”
The

Lees meer »

Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende voert de strijd op tegen de bouwplannen op de site van het Thermae Palace, dat dringend aan renovatie toe is. Vooral de private financiering ligt zwaar op de maag. Hun aanvraag om de omgeving te beschermen viel in dovemansoren.
The post Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen appeared first

Lees meer »