“Ik kan niet trotser zijn dan nu”: Meunier viert EK-selectie met grappige foto’s op sociale media

Beelden van Vermeeren of De Cuyper hebben we nog niet gezien, maar Thomas Meunier lijkt de gelukkigste Rode Duivel met zijn EK-selectie. “Ik kan niet trotser zijn”, schrijft hij bij grappige foto’s die hij zélf deelt op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Onvergetelijke dief krijgt dan toch geen strengere celstraf

Een 33-jarige dief uit Blankenberge is ook in beroep veroordeeld tot twee jaar en tien maanden cel voor een reeks diefstallen en inbraken in Blankenberge en Brugge. Omdat hij de straffen blijft opstapelen, had het openbaar ministerie vijf jaar gevraagd, maar daar ging het hof niet op in.
The post Onvergetelijke dief krijgt dan toch geen strengere celstraf appeared

Lees meer »

Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open VLD voor de provincie

Huidig burgemeester Stephan Mourisse (57) van de Landelijke Volkspartij zal de provincielijst voor Open VLD duwen. Nogal vreemd, want in januari kondigde notaris Mourisse aan eind dit jaar afscheid te nemen van de politiek. Hij staat dus niet meer op de lijst van de LVP voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open

Lees meer »

Britse minister van Cultuur laat hoge prijzen voor Oasis-tickets onderzoeken

Lisa Nandy, de Britse minister van Cultuur, laat een onderzoek uitvoeren naar de hoge ticketprijzen voor de reünieconcerten van de band Oasis. Er wordt met name gekeken naar het “dynamische prijsmechanisme” van ticketverkoper Ticketmaster. Dat mechanisme past de ticketprijzen automatisch aan op basis van de vraag, wat leidt tot prijsstijgingen zodra de populariteit van een evenement toeneemt.

Lees meer »

Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar we houden er nog niet meteen mee op”

Katleen Verhoest (58) en Patrick Caenepeel (69) zijn eigenaars en uitbaters van restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ in Houthulst. Hoewel hun zaak nu te koop staat, zijn ze absoluut nog niet van plan om in de eerste jaren te stoppen.
The post Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar

Lees meer »

Eén grootbank lijkt niet te azen op miljarden uit staatsbon. Wat is er aan de hand? “Blijkbaar hebben ze geld genoeg”

Terwijl ING, Belfius en KBC vorige week uitpakten met stuntrentes in de strijd om de 22,5 miljard uit de ‘Van Peteghem-bon’, blijft het stil bij BNP Paribas Fortis, de grootste spaarbank van het land. Waarom stapt BNP niet mee in de concurrentiestrijd? En vreest het dan geen klanten – en miljarden – kwijt te spelen? “Het kan een bewuste keuze

Lees meer »

Wielertoerist (23) gewond na aanrijding door auto in Torhout

Een 23-jarige wielertoerist uit Brugge liep woensdagavond een zwaar beenletsel op na een aanrijding op een kruispunt in Torhout. De man werd aangereden door een personenwagen en belandde op straat.
The post Wielertoerist (23) gewond na aanrijding door auto in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extreemrechtse partij AfD haalt in Thüringen en Saksen 30 procent

Bij de belangrijke verkiezingen in de Oost-Duitse deelstaten Thüringen en Saksen zegeviert de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland, waarmee niemand wil regeren. De CDU –nationaal in de peilingen de sterkste partij – is de enige klassieke partij die standhoudt en mogelijk twee ministers-presidenten zal leveren.

Lees meer »