Waarom Trump waarschijnlijk geen streepjespak aan moet

13:12 Het zwijggeldproces rond Donald Trump en de pornoster Stormy Daniels gaat dinsdag met slotpleidooien de laatste fase in. 

Meer krantenkoppen in België

Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare

De partij het Vlaams Belang kondigt op het laatste moment aan dat ze deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober in Koekelare. Dit nieuws werd bevestigd aan onze redactie en komt dus als een verrassing.
The post Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Zonnewijzer trekt op fietsvakantie

Naar goede gewoonte organiseerde lokaal dienstencentrum De Zonnewijzer een meerdaagse fietsvakantie. Geert Loncke, intussen centrumleider op rust, zet zich nog altijd vrijwillig in om deze toffe vakantie mogelijk te maken. Zo’n dertig fietsers wipten afgelopen maandag op het zadel naar het Oost-Vlaamse Terneuzen, van waaruit ze tot en met vrijdag tripjes zullen maken. “De fietsvakantie
The post De Zonnewijzer

Lees meer »

Lokale weerman Tometeo voorspelt droog weer voor Izegem Koers (maar wellicht neerslag tijdens de afterparty)

Een voorspelling over de uitslag van de wielerwedstrijd doet hij niet, maar de lokale weerman Tometeo (Tom Dutoit) ziet op zijn weerkaarten dat het peloton vandaag geen regen over zich heen zal krijgen. Voor de afterparty, ook niet onbelangrijk voor de vele wielerfans en andere leutezoekers, zal het wellicht niet droog blijven. Maar dat zal niet beletten dat vele duizenden

Lees meer »

“Bepaalde partijen willen op dezelfde boemeltrein stappen als waarop de federale formatie al zit”: Noël Slangen over de Vlaamse regeringsvorming

Crisis in de Vlaamse formatie: Vooruit duwt op de rem en ook bij CD&V verdwijnt stilaan de hoop op een snel akkoord. Wat is het nu éxact het probleem? Kunnen we nog een regering voor de lokale verkiezingen verwachten? Maar vooral: wat zijn de gevolgen van dit getreuzel voor ons als burger? Politiek watcher en HLN-columnist Noël Slangen legt uit.

Lees meer »

“Ogen gesloten? Dat los ik op!”: Alexander (42) uit Kortemark staat altijd paraat met zijn camera

Alexander Mandeville uit Kortemark is gebeten door fotografie. Hij maakte van zijn hobby zijn bijberoep en staat paraat voor eender welke fotoreportage. Sinds kort beschikt hij ook over een modern uitgeruste studio waar hij fotoreportages kan maken.
The post “Ogen gesloten? Dat los ik op!”: Alexander (42) uit Kortemark staat altijd paraat met zijn camera appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team8630 stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Een team vol energie om Veurne meer te geven dan dat het nu krijgt”

Exact een jaar voor de datum van de gemeenteraadsverkiezingen 2024 was er even politieke opschudding in Veurne. CD&V, coalitiepartner van Veurne Plus en oppositiepartij N-VA maakten bekend dat ze samen als team8630 op 13 oktober de Veurnse burgers wilden overtuigen om voor hen te kiezen.
The post Team8630 stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Een team vol energie om Veurne meer

Lees meer »

Luchthaven Tel Aviv schrapt vluchten tijdens algemene staking

De Amerikaanse regering werkt aan een alles-of-nietsakkoord voor Israël en Hamas om tot een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gijzelaars in Gaza te komen. Als dit niet lukt, kan dat betekenen dat de Verenigde Staten zich terugtrekken uit de onderhandelingen. Dat hebben anonieme regeringsfunctionarissen tegen ‘The Washington Post’ gezegd. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Financieel medewerkster (40) pluimt Vives-Hogeschool voor 93.000 euro: “Problemen door verbouwingen thuis”

Een 40-jarige ex-financieel medewerkster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft haar werkgever op vier jaar tijd in totaal 93.618 euro afhandig gemaakt. De vrouw riskeert er 1 jaar cel voor, maar zal wellicht milder gestraft worden. Ze gaf alles toe, en betaalt maandelijks stipt terug. “Ik schaam me enorm. We kwamen thuis in de financiële problemen door een noodzakelijke

Lees meer »