Sylvie uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na uitspraak Astrid: “Ik heb nooit de aandacht naar mij toe getrokken”

“Je straalt seks uit.” De aantrekkingskracht tussen melkveeboer Niels (32) en zijn uitverkorene Sylvie (36) is groot in ‘Boer zkt vrouw’. De twee flirtten erop los tijdens hun romantische trip in Zuid-Tirol. Of ze ook echt een koppel zijn geworden, zien we zondag pas, maar Sylvie blikt alvast met gemengde gevoelens terug op het avontuur. De uitspraak van kandidate Astrid zindert na. “Op het moment zelf liet ze absoluut niets blijken.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE RODE DUIVELS. België met dezelfde elf als tegen Italië? – Match tegen Frankrijk wordt er één met druk op

Na het 2-2-gelijkspel in Italië krijgen de Rode Duivels vanavond Frankrijk over de vloer in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Kunnen de troepen van bondscoach Domenico Tedesco voor een (deugddoende) stunt zorgen? Er staat alvast druk op de wedstrijd: niet alleen voor het klassement in de A-groep, ook voor het sentiment rond Domenico Tedesco.

Lees meer »

CD&V Plus behoudt de macht in Damme: “Beter dan gehoopt”

In Damme behoudt CD&V, bij deze verkiezingen onder de noemer CD&V plus, de absolute meerderheid. De lijst van burgemeester Joachim Coens behaalt 58,7 procent van de stemmen en 15 zetels op de 21. “Waar elders zie je nog zo’n grote meerderheid in het huidige politieke landschap”, reageert een opgetogen Joachim Coens.
The post CD&V Plus behoudt de macht in

Lees meer »

CD&V houdt stand in steden en op platteland

CD&V doet het voorlopig goed in onze provincie. De partij blijft de touwtjes in handen houden in provinciehoofdstad Brugge, maar ook in Roeselare, Waregem en Poperinge blijft de partij aan zet.
The post CD&V houdt stand in steden en op platteland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondernemersorganisaties Voka en UNIZO hekelen oproep om niet met N-VA te besturen in Gent: “Waarom organiseren we eigenlijk verkiezingen?”

Voka en UNIZO reageren afwijzend op de open brief en de petitie die opgestart is door middenveldorganisaties in Gent om een bestuur met N-VA uit te sluiten. "Dit is ondemocratisch, de kiezer heeft gesproken. Het is nu de bedoeling om en zo ambitieus mogelijk project op te zetten", stelt Voka. UNIZO schuift enkele speerpunten naar voor. "De ploeg die het

Lees meer »

Gerechtskosten rijzen de pan uit, regering draait justitie duimschroeven aan

Het budget voor gerechtskosten in ons land loopt de spuigaten uit. Volgens gegevens van de FOD Justitie steeg het totale bedrag van de kosten tussen 2020 en 2023 van 81 miljoen euro naar 125 miljoen euro en voor 2024 wordt een overschrijding van 23 miljoen euro verwacht. De federale regering heeft daarom besloten om de duimschroeven aan te draaien, zo

Lees meer »

Sint-Arnolduskoor van de Steenbrugse abdij bestaat 50 jaar: “Vieren met nieuw boek met zeldzame documenten”

De abdijkerk in Steenbrugge, nog steeds toegankelijk voor bezoekers, ademt een serene sfeer uit. Elke zondag en ook op de kerkelijke feestdagen zorgt het Sint-Arnolduskoor er voor Gregoriaanse gezangen. Het koor bestaat 50 jaar en dat wordt zondag 20 oktober met de voorstelling van een nieuw boek gevierd.
The post Sint-Arnolduskoor van de Steenbrugse abdij bestaat 50 jaar: “Vieren

Lees meer »

Akkoord bereikt: CD&V, N-VA en Vooruit besturen komende zes jaar provincie, Open VLD naar oppositie

De eerste coalitie in West-Vlaanderen is bekend: die voor de provincieraad. CD&V, N-VA en Vooruit besturen de provincie dus de komende zes jaar. Dat betekent dat Open VLD – en dus ook gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu – uit de meerderheid verdwijnt.
The post Akkoord bereikt: CD&V, N-VA en Vooruit besturen komende zes jaar provincie, Open VLD naar oppositie appeared first

Lees meer »

Start@K, voor ondernemende studenten, start academiejaar met KICK-OFF-evenement

Op dinsdag 15 oktober organiseert Start@K de vijfde editie van KICK-OFF. Op het programma van het netwerkevent staan panelgesprekken met student-ondernemers en een keynote van Lukas Van Quickelberghe van Grounds Up, die koffiegruis upcyclet tot herbruikbare grondstoffen.
The post Start@K, voor ondernemende studenten, start academiejaar met KICK-OFF-evenement appeared first on KW.be.

Lees meer »

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor wijst idee van ‘terugkeerhub’ in Oeganda niet meteen van de hand

Ontslagnemend staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) wil met een open geest naar recepten kijken om de asieldruk op ons land te verlagen en de terugkeercijfers op te krikken. Het idee dat bij de rechtse Nederlandse regering leeft om uitgeprocedeerde asielzoekers naar Oeganda te sturen, wil ze daarom niet meteen afketsen.

Lees meer »