Papoea-Nieuw-Guinea schat dodental na aardverschuiving op 2.000: “Enorme verwoesting”

Papoea-Nieuw-Guinea schat dat er meer dan 2.000 mensen zijn bedolven door een aardverschuiving. Het land noemt dat aantal in een brief aan de Verenigde Naties, waarin het ook spreekt over een “enorme verwoesting”.

 

Meer krantenkoppen in België

Astrid (16) als jongste kandidaat verkozen tot nieuwe Tabaksfee: “Leuk om een jaar lang het gezicht van Wervik te zijn”

Astrid Windels (16) uit Kruiseke is de nieuwe Tabaksfee. De verkiezing op het terras van retroherberg In den Grooten Moriaen naast het Nationaal Tabaksmuseum in Wervik lokte veel volk. Voor de vierde keer op rij waren er vijf deelnemers. Vier daarvan zijn meer dan twintig jaar. Met Astrid won dus de jongste kandidaat.
The post Astrid (16) als jongste

Lees meer »

Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht

De 30-jarige B.M. uit Blankenberge mag de gevangenis verlaten onder elektronisch toezicht. Dat besliste de Brugse raadkamer vrijdagochtend. De dertiger verbleef sinds begin augustus in de cel nadat hij twee feestvierders ’s nachts met brutaal geweld overviel. Een van hen raakte zwaargewond.
The post Man (30) uit Blankenberge die feestvierders met bruut geweld overviel vrij onder elektronisch toezicht appeared

Lees meer »

Erica Meiland heeft haar baarmoeder laten verwijderen nadat het voorstadium van kanker werd vastgesteld

De Nederlandse realityster Erica Meiland (60) vertelde vorige week in ‘Chateau Meiland: En Route’ dat bij haar een voorstadium van kanker was vastgesteld. Op het moment van de diagnose vertrok ze met haar gezin op vakantie voor de opnames van de realityreeks. Bij terugkomst moest ze meteen onder het mes om haar baarmoeder te laten verwijderen. “Dat was moeilijk”, vertelt

Lees meer »