Olivier Deschacht breekt in ‘Special Forces’: “Mijn scheiding is de grootste mislukking van mijn leven”

“Mijn leven is saai. Ik heb geen doel meer.” In de zesde aflevering van ‘Special Forces’ bereikt Olivier Deschacht (43) zijn limiet. De ex-voetballer bleek de afgelopen weken een buitengewoon sterke kandidaat te zijn, maar tijdens een één-op-ééngesprek met de instructeurs kan Olivier zijn emoties niet meer de baas. “Elke dag is een zoektocht naar stabiliteit en geluk.” 

Meer krantenkoppen in België

Twaalf doden bij ongeval met bus in Egypte

Een ongeval met een bus op een Egyptische autosnelweg heeft maandag 12 mensenlevens geëist. 33 anderen raakten gewond, meldt het ministerie van Gezondheid. Aan boord van de bus zaten studenten van de universiteit van Galala.

Lees meer »

Noord-Korea blaast wegen naar Zuid-Korea op

Het Noord-Koreaanse regime is gestart met het opblazen van wegen naar Zuid-Korea. Dat zegt Seoel dinsdag. Ten noorden van de demarcatielijn tussen de twee Korea’s zijn delen van twee wegen vernield, bericht het persbureau Yonhap op basis van de Zuid-Koreaanse generale staf.

Lees meer »

Jérémy Degryse is doelpuntenmaker bij FCE Kuurne (3C)

Kuurne pakte vorige speeldag uit met een stunt door de nummer twee Ledegem met een 3-0-nederlaag en met lege handen huiswaarts te sturen. Jérémy Degryse had met twee doelpunten een groot aandeel in dat succes. Komende zaterdag moet Kuurne het gaan opnemen op en tegen BV Otegem. “Nu moeten we doorgaan op ons elan”, hoopt Degryse.
The post Jérémy

Lees meer »

“Bij onze eerste ontmoeting stonden we al samen onder de douche”: Celine Van Ouytsel en Clara Cleymans wagen zich aan ‘Over de oceaan”

Zondag is het tijd voor het derde seizoen van ‘Over de oceaan’ bij Play4. Daarin zal een nieuwe groep BV’s onder begeleiding van een nieuwe kapitein de Atlantische Oceaan oversteken. Twee van die waaghalzen zijn Clara Cleymans (35) en Celine Van Ouytsel (28). “Bij onze eerste ontmoeting stonden we al samen onder de douche, daar heb ik mee liggen stoefen”,

Lees meer »

Otegem hoopt punten thuis te houden

Blauwvoet Otegem speelt voorlopig een wispelturig seizoen. Het kan met acht punten weinig tevreden zijn, maar anderzijds hebben de panda’s nog zicht op de aansluiting met de subtop in de klassering. Al zijn er niet meteen ambities binnen de club. Een rustig seizoen doormaken is de betrachting.
The post Otegem hoopt punten thuis te houden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bram Coppein (LVP) volgt Stephan Mourisse op als burgemeester van Vleteren

Huidig eerste schepen Bram Coppein van de LVP (Landelijke Volkspartij) wordt de nieuwe burgemeester van Vleteren. Hij volgt partijgenoot notaris Stephan Mourisse op. Die stond niet meer op de lijst. Gerda Goubeir en Marnix Lauwers blijven schepen, Franky Berten wordt de nieuwe schepen. De LVP behaalde 11 van de 13 zetels (+4), Vleteren Actief behaalde 2 zetels (-2).
The

Lees meer »

KIJK. Peperduur luxejacht, ooit eigendom van Trump en bekend uit James Bond-film, zwaar beschadigd na botsing tegen kade

Een superjacht van 83,5 miljoen euro is vrijdag beschadigd geraakt toen het tegen de zijkant van een kade botste in het Tunesische Bizerte. Het luxeschip ‘Kingdom 5-KR’, momenteel eigendom van de Saoedische prins Al-Waleed bin Talal, “leek niet te kunnen remmen waarna het de kade aan stuurboordzijde raakte”, aldus een getuige. De boeg begroef zich in het dok, waardoor er

Lees meer »