Hayen (letterlijk) nuchtere zelf tijdens feestweekend, waarin gesprekken met Club zijn opgestart: wanneer mag hij zich vaste Brugse T1 noemen?

Af en toe een schreeuw of een gebalde vuist, maar zonder kapsones of grootspraak. Hoe vierde Nicky Hayen zijn eerste landstitel? En wanneer mag hij zichzelf de vaste T1 van Club Brugge noemen? 

Meer krantenkoppen in België

Automobilist (22) speelt na amper drie jaar rijden al voor tweede keer rijbewijs kwijt: “Lesje te laat geleerd”

Amper 22 jaar en nog maar drie jaar houder van een rijbewijs, maar een jongeman uit Spiere-Helkijn moest zich donderdag al voor de derde keer voor een politierechter verantwoorden. Met 1,59 promille alcohol in het bloed knalde hij in Bissegem (Kortrijk) tegen een paal. Er wacht hem een lange weg vooraleer hij opnieuw de weg op kan…
The post

Lees meer »

Radio-dj Maureen Vanherberghen over mama zijn van twee kinderen: “Eerlijk? Het is zalig, maar ook zot vermoeiend”

In januari zal Maureen Vanherberghen (36) te horen zijn in de MNM Ochtendshow, maar nu geniet ze nog van ouderschapsverlof. In juli beviel ze van haar tweede dochtertje Léone. In een Q&A op Instagram vertelt de MNM-dj hoe het met haar gaat. “Het is zalig, maar ook zot vermoeiend. Ik ben bijvoorbeeld al wakker van half vijf”, vertelt de presentatrice.

Lees meer »

227 banen bedreigd bij Copeland in Welkenraedt

Bij Copeland in Welkenraedt, in de provincie Luik, staan 227 banen op de helling. De producent van compressoren heeft donderdag de intentie bekendgemaakt om de productie er stop te zetten. Daardoor staan 227 van de 316 banen op de helling.

Lees meer »

Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor

Team Dynamisch Lo-Reninge maakte zopas de kandidatenlijst bekend waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken op 13 oktober. Burgemeester Lode Morlion neemt afscheid van de politiek en draagt de fakkel over aan Lieve Castryck, die de lijst zal trekken.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buschauffeur van De Lijn rijdt tegen gevel in Bazel bij Kruibeke

In Bazel bij Kruibeke heeft een chauffeur van een gelede bus (of harmonicabus) van De Lijn zich klem gereden tegen een gevel van een woning. Bij het nemen van een bocht op het kruispunt van de Barbierstraat met de Bazelstraat week de chauffeur te ver uit. Niemand raakte gewond en ook de schade bleef erg beperkt.

Lees meer »

Tot nu toe onbekende dinosaurussoort ontdekt in Spanje

In Spanje is een tot nu onbekende dinosaurussoort aangetroffen: de Qunkasaura pintiquiniestra was een enorme herbivoor met een lange nek, 20 meter lang en 15 ton zwaar, die ruim 75 miljoen jaar geleden leefde. Dat schrijven wetenschappers uit Spanje en Portugal in het vakblad Nature Communications Biology. De vondst geeft specialisten belangrijke inzichten over dinosaurussen, die 66 miljoen jaar geleden

Lees meer »