Günther Neefs, Stan Van Samang en Christoff kleuren muzikale zomer in Roeselare, ook Ketnet Zomertour keert terug

Er valt op muzikaal vlak weer heel wat te beleven in de Rodenbachstad. Dat de Parkies opnieuw zes weken lang op donderdagavond voor ambiance zorgen, wisten we al. Net zoals de affiche van Trax Festival. Nu is ook de rest van de zomerprogrammatie bekend.

In de zomer van Roeselare zitten ook twee feestdagen waar de stad traditioneel inzet op muzikale beleving. Op 11 juli is er het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Dit jaar met het beste wat het Vlaamse muzieklandschap te bieden heeft. Starten doen ze met de lokale band LunAcoustic, daarna is Christoff aan de beurt. En eindigen doen we met Günther Neefs.

Tijdens de Nationale feestdag op 21 juli kan iedereen zich opmaken voor spetterende optredens van onze eigenste ‘The Voice van Vlaanderen’ Christophe, Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld en Stan Van Samang,

2 Fabiola

Na succesvolle vorige edities, keren De Parkies terug. Dansen in het park doen we deze zomer op donderdagavond op de Parkies 2024! Onder meer Pauline Slangen, Gene Thomas, Abba 4 U en 2 Fabiola komen de sfeer verzorgen.

Donderdag 15 augustus is dan weer een hoogdag voor de kleinsten onder ons, want de Ketnet Zomertour strijkt opnieuw neer in Roeselare. Komen dit jaar langs: Sarah & Bavo, Kaatje, Kamiel & Victor, Gamekeepers en De KetnetBand.

The post Günther Neefs, Stan Van Samang en Christoff kleuren muzikale zomer in Roeselare, ook Ketnet Zomertour keert terug is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, overweegt juridische stappen tegen Netflix: “‘The Man With 1000 Kids zit vol onwaarheden”

Het gespreksonderwerp van dit moment is ongetwijfeld de nieuwe Netflix-docu ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is het echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. In een interview met ‘Veronica Superguide’ beweert hij dat de documentaire

Lees meer »

André en Simonna zijn 60 jaar getrouwd

De 85-jarige André Vanluchene en de 83-jarige Simonna Struyve vierden hun diamanten huwelijksjubileum tijdens de receptie op het gemeentehuis in Olsene.
The post André en Simonna zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel – Iraanse generaal dreigt met raketaanvallen op Israël

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Nederlandse ministers mogen pas eed afleggen na screening door Staatsveiligheid: waarom gebeurt dat niet bij ons?

Vandaag worden in Nederland de ‘bewindspersonen van de regering beëdigd’. De kandidaat-ministers die straks de eed zullen afleggen, zijn vooraf gescreend door Staatsveiligheid. Eén kandidaat-minister werd op basis van die screening zelfs geweerd. In ons land wordt vreemd genoeg niet nagegaan of kandidaat-ministers en staatssecretarissen integer en betrouwbaar zijn. Ook niet als die kandidaten straks toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Lees meer »

Bekende horecazaak Dé Clesse te koop

De bekende horecazaak Dé Clesse op de Markt werd in 2020 getroffen door een zware brand. Het gebouw, ooit het woonhuis Les Tilleuls van kunstschilder Louis Clesse, is nu te koop voor 289.000 euro bij Residentie Vastgoed.
The post Bekende horecazaak Dé Clesse te koop appeared first on KW.be.

Lees meer »

GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar

Na 28 schooljaren nam Katrien Piessens afscheid van de school op de Kruipuit. Zij heeft nog zoveel plannen voor de toekomst dat ze, nu ze met pensioen is, geen tijd zal hebben om zich te vervelen.
The post GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »