Club-voorzitter Bart Verhaeghe razend ambitieus op titelviering: “Volgend seizoen gaan we voor de dubbel”

“Ik garandeer jullie dat we volgend seizoen voor de dubbel gaan.” Temidden het feestgedruis voorspelde voorzitter Bart Verhaeghe blauw-zwart een nóg mooiere toekomst. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 10.37! Mondo Duplantis kan het ook op de 100m: polsstokspringer klopt hordeloper Karsten Warholm

Mondo boven. In een fel gehypete tweestrijd op 100 meter met de Noor Karsten Warholm (28), wereldrecordhouder op de 400 meter horden, heeft de Zweedse polsstokspringer Duplantis (24) nogmaals zijn uitzonderlijke klasse getoond. De wereldrecordhouder in het polsstokspringen haalde het in een straffe tijd van 10.37. De aanleiding van het duel in Zürich, aan de vooravond van de Diamond League-meeting,

Lees meer »

“De Beker is elk seizoen een doel van Zulte Waregem”: Lukas Willen opgelucht na eerste driepunter en klaar voor bekeravontuur

Oef, de kop is eraf. Essevee heeft de eerste driepunter beet na een 1-0-zege tegen Lokeren-Temse, én dat zelfs voor eigen volk. Zondag volgt al de eerste opdracht in de beker tegen Sparta Petegem. “De Beker van België is altijd een doel voor Zulte Waregem”, klinkt het strijdvaardig bij Lukas Willen (21).
The post “De Beker is elk seizoen

Lees meer »

Broertje (12) kreeg meeste messteken: Italiaanse tiener die hele gezin vermoordde vertelt speurders wat er zich in het huis afspeelde

Hij stak hen één voor één dood: eerst zijn kleine broertje dat naast hem lag te slapen en daarna zijn mama en papa. Na een nacht vol leugens brak de 17-jarige Riccardo C. en ging hij over tot volledige bekentenissen over de familiemoord in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlak bij Milaan. Dit is wat er zich achter de muren

Lees meer »

“Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes”: 19-jarige Moorsledenaar staat terecht voor verspreiding naaktbeelden ex-vriendinnetje (15)

Na het einde van hun relatie verspreidde een toen 19-jarige jongeman uit Moorslede naaktfoto’s en -filmpjes van zijn 15-jarig vriendinnetje. Het kan hem op een celstraf van één jaar te staan komen. Hij vond het zelf niet nodig op zijn proces aanwezig te zijn maar krijgt nog een kans.
The post “Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes”: 19-jarige

Lees meer »

Mama van Hannelore (21) richt zich tot haar doodrijder in rechtbank: “Heel teleurgesteld dat hij slachtofferrol aanneemt”

De 42-jarige Wesley D., die Hannelore Reyniers (21) vorig jaar onder invloed van heroïne doodreed, hoopte in de rechtszaal wat van zijn drie jaar cel af te peuteren, maar botste op een vlijmscherpe uithaal van het parket. “Hij heeft nul schuldinzicht.” De mama van Hannelore sprak de doodrijder van haar dochter toe in een emotionele brief: “Wij zijn opnieuw teleurgesteld.”

Lees meer »

Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land

Serge Pauwels (40) kijkt als bondscoach van de Belgische junioren uit naar het komende EK en WK wielrennen. Met Bredenaar Corneel Vanslembrouck neemt hij zelfs een streekgenoot mee naar de Europese titelstrijd in Limburg.
The post Bondscoach junioren Serge Pauwels kijkt uit naar EK in eigen land appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gepensioneerde elektricien drogeerde jarenlang zijn vrouw en liet haar door 70 mannen verkrachten. Nu kijkt Gisele de daders in de ogen

“Ik dacht dat zijn vrouw het wist, dat het een kinky rollenspel was”, aldus één van de 51 mannen die vanaf deze week tijdens een monsterproces in Frankrijk terechtstaat. De feiten zijn pure horror: een man drogeerde jarenlang zijn echtgenote, waarna hij haar door tientallen onbekenden liet verkrachten. Ze riskeren nu allemaal 20 jaar cel.

Lees meer »

KSA Spiko start nieuw werkjaar

KSA Spiko trapte zaterdag het nieuwe werkjaar af met een namiddag vol spel en plezier en kennismaking met nieuwe vriendinnen.
The post KSA Spiko start nieuw werkjaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare

Op de eerste speeldag deed VV Koekelare wat werd verwacht: winnen bij promovendus KDC Ruddervoorde: 0-3. Voor Andrès Deschodt (19) was dat het officiële debuut in een eerste elftal. De zoon van Allan, sportief manager bij tweedenationaler KM Torhout, zette bewust een stap terug.
The post Nieuwkomer Andrès Deschodt amuseert zich bij VV Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »