BV 24/7. Viktor Verhulst geniet van smoutebollen op de Sinksenfoor en Debby Pfaff viert de 18de verjaardag van zoon Liam

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

“Wie is Michael van Gerwen?” en “Waar is mijn scheiding?”: Van den Bergh en Huybrechts dollen gelukzalig na 8-2-derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Blankenberge wil deze zomer nog meer inzetten op openbare netheid: “Vorige zomer kregen 116 overtreders een GAS-boete tijdens 1.085 controles”

Deze zomer zullen medewerkers van OVAM opnieuw anonieme controles houden in Blankenberge om overtreders van sluikstorten, zwerfvuil en hondenpoep op heterdaad te betrappen. De stad zelf heeft drie extra GAS-vaststellers opgeleid die deel uitmaken van de dienst Gemeenschapswachten. Burgemeester Björn Prasse (Open Vld) kondigde aan dat er ook een nieuw online meldingsplatform komt.
The post Blankenberge wil deze zomer

Lees meer »

Stinkend rijke Tom en Bill Kaulitz kampen na Tokio Hotel met trauma’s: “Soms denk ik dat ik als baby uit een UFO viel”

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Juf Katrien (61) gaat met welverdiend pensioen Prizma Heilige Familie Bosmolens: “Genoten van een laatste dag vol verrassingen”

Het schooljaar zit erop en dat was meteen ook het laatste van juf Katrien Mestdagh bij Prizma Heilige Familie Basisschool Bosmolens in Izegem. De kleuterjuf mag vanaf nu genieten van een welverdiend pensioen en daar kijkt ze heel erg naar uit.
The post Juf Katrien (61) gaat met welverdiend pensioen Prizma Heilige Familie Bosmolens: “Genoten van een laatste dag

Lees meer »

Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster

Op zaterdag 6 juli kunnen tuin- en natuurliefhebbers terecht in LDC De Ster. Naast allerhande planten zullen op deze beurs vooral de natuur, natuurbeleving en meer bepaald bijen, centraal staan.
The post Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anzegemse vzw Karibu weet jury te bekoren: “Focus op huisvesting is cruciaal”

Vluchtelingennetwerk Vlaanderen bekroonde de Anzegemse vzw Karibu met een solidaire award. De jury koos unaniem voor Karibu als winnaar door de veelzijdige en impactvolle aanpak. “Wat Karibu bijzonder maakt, is hun focus op huisvesting, wat van cruciaal belang is voor zowel nieuwkomers als de mensen die met hen in contact komen.”
The post Anzegemse vzw Karibu weet jury te

Lees meer »

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »