U11 Damesvolley Waregem Belgisch Kampioen, U13 pakken zilver

De meisjes U11 van damesvolley Waregem zijn zondag Belgisch Kampioen geworden in Spa.

De U11 met Tiele Deleersnijder, Estelle Lefevre, Elise Geerts, Axelle Van Poucke, Noémi Van Quickelberghe en Lotte Van Hove namen het op tegen Volley Opwijk, SC Thimister-Herve en Waremme Volley. Het werd telkens 2-0. Eerder won het team van coach Helena Chanterie al de beker van West-Vlaanderen, de beker van Vlaanderen en de Champions League. Met nu ook de Belgische titel pakt het al de hoofdprijzen in één seizoen. “We speelden het ganse tornooi heel goed,” glundert Helena. “Tegen Opwijk was het spannend maar we gaven geen enkele set uit handen. Toen we die partij wonnen wisten we dat onze kansen heel groot waren tegen de Waalse ploegen. Alle meisjes hebben dan ook kunnen spelen. Dit is een collectieve prestatie,” aldus Helena Chanterie.

De U13 speelden op hun beurt tegen VBC Zandhoven, V. C. Lessines-Flobecq en Waremme Volley met Yuna Desmet, Linde Remmery, Anna Renier, Iona Ide, Anouck Delorge en Fran Van Hove. Enkel tegen Zandhoven werd met 2-1 verloren door de ploeg van coach Irene Chanterie. Een zilveren medaille is dan ook een heel mooie prestatie na de Vlaamse -en West-Vlaamse titel en Champions League eindzege. (ELD)

The post U11 Damesvolley Waregem Belgisch Kampioen, U13 pakken zilver is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

HLN TRANSFERLIVE. AA Gent slaat dubbelslag op transfermarkt, Racing Genk versterkt zich met jonge Amerikaan

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Frans agent riskeert jaar cel voor onmenselijke behandeling Kortrijkse ex-vriendin: “Het was geen urine, maar Ricard!”

Een Franse politieagent riskeert in beroep een jaar cel. Toen uitkwam dat zijn Kortrijkse partner hem al lange tijd bedroog, zouden de stoppen van de 52-jarige Pierre D. zijn doorgeslagen. Hij zou zijn vriendin urenlang hebben opgesloten in het toilet en zelfs op haar hebben geürineerd.
The post Frans agent riskeert jaar cel voor onmenselijke behandeling Kortrijkse ex-vriendin: “Het

Lees meer »

Westlandia opent nieuwe gebouwen aan de Zwaanhofweg: “Blijven investeren in verbetering van infrastructuur en aanbod”

Westlandia opende op donderdag 5 september officieel de nieuwe gebouwen aan de Zwaanhofweg in Ieper, die eerder dit jaar al in gebruik werden genomen. “Ondanks een uitdagend jaar blijven we investeren in de verbetering van onze infrastructuur en ons aanbod”, aldus Ignace De Ro, algemeen directeur van het maatwerkbedrijf.
The post Westlandia opent nieuwe gebouwen aan de Zwaanhofweg: “Blijven

Lees meer »

Gisele werd jarenlang gedrogeerd door haar echtgenoot en verkracht door 70 mannen: “Ze wil alle daders in de ogen kijken”

“Ik dacht dat zijn vrouw het wist, dat het een kinky rollenspel was”, aldus één van de 51 mannen die vanaf deze week tijdens een monsterproces in Frankrijk terechtstaat. De feiten zijn pure horror: een man drogeerde jarenlang zijn echtgenote, waarna hij haar door tientallen onbekenden liet verkrachten. Ze riskeren nu allemaal 20 jaar cel.

Lees meer »

Rhodesgoed fiets- & wandeltweedaags lokte vorig jaar meer dan 6.000 deelnemers: “Kinderzoektocht is nieuw”

In het weekend van 21 en 22 september vindt voor de zesde keer de Rhodesgoed fiets- & wandeltweedaagse plaats. Vorig jaar mochten de organisatoren ruim 6.000 deelnemers ontvangen. En bij goed weer worden er opnieuw zoveel verwacht.
The post Rhodesgoed fiets- & wandeltweedaags lokte vorig jaar meer dan 6.000 deelnemers: “Kinderzoektocht is nieuw” appeared first on KW.be.

Lees meer »