LIVEBLOG RIDELONDON CLASSIQUE. Helpt Kopecky Wiebes aan hattrick in straten van Londen?

De Ford RideLondon Classique eindigt vandaag met een etappe door de straten van Londen. Lorena Wiebes gaat als leidster de slotrit in na een twee op twee op aangeven van Lotte Kopecky. Helpt de wereldkampioene haar ploeggenote ook aan een hattrick? Volg het in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Barbara Sarafian ondergaat carrièreswitch en wordt kotbazin: “Terwijl ik ooit gaan lopen ben van de mijne”

Barbara Sarafian (56) ondergaat in het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ een heuse carrièreswitch. Ze leeft gedurende 10 maanden met zeven studenten mee op kot, waar de grootste levenslessen ontstaan en waar ze zich samen door een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress, groeipijnen en feestgedruis loodsen. Een reality-show van jewelste. Reporter Jarne hoort haar uit in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Italiaanse tiener geeft meer details over hoe hij gezin uitmoordde: “Ik weet niet meer hoeveel steken ik mijn broer heb gegeven, het waren er veel”

De Italiaanse tiener (17) die bekende dat hij afgelopen weekend zijn ouders en zijn 12-jarig broertje om het leven bracht in Paderno Dugnano vlak bij Milaan, is opnieuw verhoord. Volgens Italiaanse media gaf hij nieuwe details over wat er zich in de noodlottige nacht van zaterdag op zondag precies afspeelde in de woning van het gezin. En hoe hij het

Lees meer »

Ex-vriend wachtte haar op met jerrycan vol benzine: na brutale aanval is olympische atlete Rebecca Cheptegei nu overleden

Marathonloopster Rebecca Cheptegei (33) is overleden. De Oegandese olympische atlete werd door haar ex-vriend, en dus niet haar huidige partner, overgoten werd met benzine en in brand werd gestoken. Er werd op het landgoed waar zich een heftige ruzie zou hebben afgespeeld een jerrycan van vijf liter teruggevonden. “Waarom wilde hij al haar spullen afpakken?”, vraagt Rebecca’s vader Joseph zich

Lees meer »

Laatste nakomeling van Yvonne Serruys schenkt Menen 26 kunstwerken: “Een collectie van onschatbare waarde”

2023 werd voor Menen het jaar van Yvonne Serruys. Een unieke tentoonstelling over de vooruitstrevende artieste, bracht meer dan 7.500 bezoekers naar de grensstad. In het verlengde hiervan heeft haar laatste nakomeling 26 kunstwerken aan de stad geschonken.
The post Laatste nakomeling van Yvonne Serruys schenkt Menen 26 kunstwerken: “Een collectie van onschatbare waarde” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hippies laten 5.000 kilogram uitwerpselen achter in Duits natuurgebied na grote bijeenkomst, autoriteiten woedend

Ze zeiden dat ze van de natuur hielden en het bos properder achter zouden laten dan ze het aangetroffen hadden, maar dat lijkt niet helemaal te kloppen. Toen zo’n 2.000 hippies na een bijeenkomst van drie weken het Nationaal Park Harz in Centraal-Duitsland hun kampement opbraken, lieten ze volgens berekeningen van de autoriteiten maar liefst 5.000 kilogram uitwerpselen achter. En

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

De Lijn vernieuwt roltrappen in 2 Antwerpse premetrostations

Vervoersmaatschappij De Lijn vernieuwt de roltrappen in de Antwerpse premetrostations Sport en Meir. In station Sport zijn de werken al van start gegaan voor de plaatsing van 3 nieuwe roltrappen. In de nacht van 8 op 9 september beginnen de werken in station Meir en worden 15 nieuwe roltrappen geplaatst.

Lees meer »