De beelden die fans Club nog deden huiveren: geen ultieme goal Cercle Brugge, wel héél nipt buitenspel

De voet van Da Silva Lopes (rugnummer 22) nét buitenspel. Door scheidsrechter Lardot na een minutenlange interventie beoordeeld. Zeven minuten voor tijd leek de middenvelder er nochtans 0-1 van gemaakt te hebben voor Cercle Brugge. De bal net achter de lijn. Ongezien Brugs titelscenario. 

Meer krantenkoppen in België

Op zoek naar de ‘verdwenen’ Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’: “Hij heeft de naam van z’n B&B wéér veranderd”

Na zijn stormachtige deelname aan ‘B&B zoekt lief’ lijkt B&B-uitbater Jelmont van Gestel (62) van de aardbodem verdwenen. Hij is totaal onbereikbaar en laat iedereen met vragen achter, inclusief VTM. Daarom trok ‘Dag Allemaal’ naar Portugal om op zoek te gaan naar de man die deze zomer zoveel mensen tegen zich in het harnas joeg. “Als er gasten zijn, kampeert

Lees meer »

Ook deze Vlamingen koken op z’n Van Looy’s: “Erik warmt zijn Zwan-worstjes nog op, ik eet ze koud”

Dat Slimste Mens-presentator Erik Van Looy (62) geen keukenprins is, werd deze week bewezen in ‘Komen Eten’. Bloednerveus werd hij bij de gedachte dat er eieren moesten gekookt worden, hij was dan ook blij als een kind dat hij zijn gasten warme tv-worstjes in eigen nat kon voorschotelen. Maar Erik is lang niet de enige keukenklungel. Steven (41), Kenneth (80)

Lees meer »

“Hij is geen type waar ik op zou vallen”: emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom ziet in ‘Blind getrouwd’

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »

Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro

Het Pradopark heeft eindelijk een volledig vernieuwd veldje voor balspelen: voetbal, basketbal, volleybal en meer. De tweeling Younes en Youssef El Haddaji, gekend van de Red-Side Academy Kortrijk, ijverden ervoor. Het kostenplaatje bedraagt 78.000 euro.
The post Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

RSYC organiseert jubileumversie van de historische zeilwagenrace: “Een primeur voor De Panne”

De jaarlijkse ‘Historic Sand Yachts Meeting’ is een traditie bij de Royal Sand Yacht Club (RSYC) van De Panne. Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de zeilwagenclub staat het weekend van 5 tot 8 september helemaal in het teken van historische zeilwagens.
The post RSYC organiseert jubileumversie van de historische zeilwagenrace: “Een primeur voor De Panne” appeared first

Lees meer »