Auto eindigt op tramsporen in Oostduinkerke door vergissing van bestuurder

Een wagen met vier inzittenden is zaterdagnacht op de tramsporen terecht gekomen in Oostduinkerke. Daarbij vielen geen gewonden.

Het ongeval gebeurde zaterdagnacht rond middernacht op de Albert I-Laan in Oostduinkerke. Een Mercedes met daarin vier inzittenden kwam bij het buitenrijden van Oostduinkerke op de tramsporen terecht. Het ging om een viertal uit Poperinge, dat wellicht weinig vertrouwd was met de streek. Het ongeval zou te wijten geweest zijn aan een verstrooidheid van de bestuurder omdat men in gesprek was in de wagen.

Bij het ongeval vielen geen gewonden en er zou ook geen alcohol in het spel geweest zijn. De Mercedes bleek wel stevig vast te zitten op de trambedding. Takeldienst Vansteenland moest de wagen kom losmaken en takelen. De wagen liep ook flinke schade aan het onderstel op en verloor heel wat olie. De politie Westkust deed ter plaatse de nodige vaststellingen. (JH)

The post Auto eindigt op tramsporen in Oostduinkerke door vergissing van bestuurder is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Bouwvrienden houden een sneukelroute

Op zondag 15 september organiseren De Bouwvrienden een sneukelroute van zo’n 25 km met haltes bij De Bouwvrienden zelf. De start is tussen 13 en 14 uur bij Gardenier in de Irislaan 8. De laatste stop is bij Verschoot in de Industrielaan 7. Deelnemen kost 15 euro per persoon, 10 euro voor kinderen onder de
The post De Bouwvrienden

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik kreeg al eens een bierblikje naar mijn hoofd”: Stad Oostende controleert voor een laatste keer deze zomer sluikstorters op het strand

In de zomermaanden voerden gemeentelijke vaststellers, gemeenschapswachten en de lokale politie zes acties uit op het achterlaten van afval en sluikstorten in Oostende. Zeker sinds de immense afvalberg die op 12 augustus op het strand achterbleef, zijn ze extra alert. Nu de zomer op zijn einde loopt, trokken enkele medewerkers van OVAM en gemeentelijke vaststellers van Stad Oostende nog een

Lees meer »

Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval”

Uitgerekend op het drukste moment van de eerste schooldag reed een vuilniskar zich maandagochtend vast in een straat met poorten tot drie scholen in centrum Ieper. Door de aanrijding scheurde de mazouttank open, zo’n 200 liter brandstof stroomde er het riool in.
The post Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval” appeared first on

Lees meer »

Vechtpartij in ‘t Straatje kan dure grap worden: “Kruis van 4.000 euro verdwenen”

Een vechtpartij in de Kortrijkse uitgaansbuurt kan drie jongeren tot drie maanden cel en 600 euro boete opleveren. Het slachtoffer vraagt echter ook ruim 4.000 euro schadevergoeding voor een gouden ketting die verdween in de schermutseling. “Maar daar weet ik niets van”, aldus een betrokkene.
The post Vechtpartij in ‘t Straatje kan dure grap worden: “Kruis van 4.000 euro

Lees meer »