“Als mijn zoon ze niet had verkocht hadden we 100.000 euro in handen”: Lotus-aandeelhouders getuigen na overschrijding magische grens

Het aandeel van Lotus Bakeries, de Belgische koekjesfabrikant die twee maanden geleden nog zijn entree maakte in de BEL 20, heeft afgelopen week voor het eerst de kaap van de 10.000 euro overschreden. Sinds het begin van deze eeuw vermenigvuldigde de aandelenkoers met een factor 145 (!). Twee kopers van het eerste uur getuigen over een mooi, maar soms ook frustrerend parcours.

 

Meer krantenkoppen in België

Gilles De Bilde over Belgische tactiek: “Tedesco niet van plan om nog gekke dingen te proberen, zoals met Doku”

Na het 2-2-gelijkspel in Italië krijgen de Rode Duivels vanavond Frankrijk over de vloer in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Kunnen de troepen van bondscoach Domenico Tedesco voor een (deugddoende) stunt zorgen? Er staat alvast druk op de wedstrijd: niet alleen voor het klassement in de A-groep, ook voor het sentiment rond Domenico Tedesco.

Lees meer »

Bierproeverij van Kristel Logie brengt 400 euro op voor Parkili

Zythologe Kristel Logie organiseerde op donderdag 26 september een benefiet voor Parkili. Deze organisatie gaat binnenkort met een aantal parkinsonpatiënten naar de Himalaya voor een avontuurlijke bergtocht. Ook Heidi Capoen en Kaat Markey nemen hieraan deel. Kristel is een ex-collega van Heidi Capoen. De bierproeverij vond plaats in café ‘t Geheim Spoor van Sonja Lepee.
The post Bierproeverij van

Lees meer »

Huiszoekingen in prostitutiemilieu: zeven arrestaties en duizenden euro cash in beslag genomen

Bij verschillende huiszoekingen in het prostitutiemilieu in ons land en in Spanje zijn in totaal zeven verdachten aangehouden. Het onderzoek startte in Kortrijk. De politie nam ook 14.000 euro cash, verschillende gsm’s en de boekhouding van het pooiersnetwerk in beslag.
The post Huiszoekingen in prostitutiemilieu: zeven arrestaties en duizenden euro cash in beslag genomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boeing schrapt 17.000 banen en stelt levering straalvliegtuig uit door stakingen 

De Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing schrapt de komende maanden 17.000 banen, waardoor 10 procent van hun werknemers hun job verliezen. Ook zal de levering van het 777X straalvliegtuig met een jaar worden uitgesteld. Het bedrijf heeft de laatste maanden een verlies van 5 miljard dollar (4,5 miljard euro) geleden door een staking van ongeveer 30.000 arbeiders aan de Amerikaanse westkust.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “De meeste mensen hebben hier schrik dat een Turk burgemeester wordt”: 20 Vlamingen uit de Dorpsstraat vertellen op wie ze gaan stemmen

Op wie stemmen ze in de Dorpsstraat, het kloppend hart van vele gemeenten? Onze reporters doorkruisten heel Vlaanderen – een tocht van zo’n 650 kilometer – en belden aan bij 20 Vlamingen die in de Dorpsstraat wonen. Welk bolletje gaan ze morgen kleuren? Welk zéker niet? Of blijven ze thuis? Hier verklappen ze hun stem.

Lees meer »

Van knallende overwinning voor Familie-gezicht tot onverwacht zitje voor Jo Vally: deze BV’s raakten verkozen (en deze niet)

Acteurs, muzikanten, sporters,… Zoals elke gemeenteraadsverkiezing deden ook nu weer heel wat bekende Vlamingen een gooi naar een zitje in de lokale politiek. Wie slaagde daar ook in, en wie haalde het niet? Deze actrice vind je binnenkort mogelijk in het schepencollege van Vlaanderens grootste stad. En ook deze langharige gitaarrocker wordt mogelijk schepen.

Lees meer »

Grote brand in gebouw bij Beekse Bergen, geen gevaar voor dieren

De Nederlandse brandweer is moeten uitrukken voor een zeer grote brand in een gebouw op het terrein van Safaripark Beekse Bergen. De brand werd maandag even na middernacht gemeld in een werkplaats van de technische dienst van het park in Hilvarenbeek, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Lees meer »

Jan Cappelle brengt met Het Onderspit eerste album uit: “Vergelijking met mijn broer is leuk, maar we doen elk ons ding”

Het Onderspit stelt na enkele jaren Vlaamse huiskamers, events en cultuurzalen te doorkruisen zijn debuutalbum ‘Tussen Nog Nie En Nie Meer’ voor. Op zaterdag 19 oktober houdt de vijfkoppige band zijn releaseshow in de kerk van Stasegem. Frontman en bezieler Jan Cappelle – broer van Wannes en voormalig lid van Het Zesde Metaal – is trots op het resultaat. “We

Lees meer »

Honden worden vanaf volgende zomer wellicht ‘s avonds, ‘s nachts en in de vroege ochtend toegelaten op het strand van Zeebrugge

Volgende zomer zullen hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeters de hele nacht op het Zeebrugse strand mogen wandelen: van 20 uur ‘s avonds tot 10 uur ‘s morgens. Op vraag van gemeenteraadslid Pol Van Den Driessche (N-VA) laat burgemeester Dirk De fauw (CD&V) de lokale politie een wijziging van het reglement voorbereiden. Nu nog geldt een algemeen hondenverbod op het Zeebrugse

Lees meer »