Actievoerders UGent vragen meer tijd voor gesprek met rector: “Bekomen van aanpak en bedreiging”

De pro-Palestijnse actievoerende studenten aan de UGent willen vandaag nog niet in gesprek met rector Rik Van de Walle. Dat laten ze weten in een mededeling. Van de Walle had hen gisteren uitgenodigd. 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro

Het Pradopark heeft eindelijk een volledig vernieuwd veldje voor balspelen: voetbal, basketbal, volleybal en meer. De tweeling Younes en Youssef El Haddaji, gekend van de Red-Side Academy Kortrijk, ijverden ervoor. Het kostenplaatje bedraagt 78.000 euro.
The post Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse bondskanselier Scholz roept op om “stabiele regeringen te vormen zonder extreemrechts” na “bitter resultaat” bij deelstaatverkiezingen

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) heeft maandag bezorgd gereageerd op de uitslag van het extreemrechtse AfD bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen, in het oosten van Duitsland. Die partij kreeg in beide deelstaten meer dan 30 procent van de stemmen. De bondskanselier noemde het een “bitter” resultaat.

Lees meer »