LIVEBLOG MECHELEN-STANDARD. Mechelen domineert volledig: wanneer valt de 3-0?

KV Mechelen speelt tegen Standard op de slotspeeldag van de Europe Play-offs. Met een gelijkspel of overwinning is Malinwa zeker van de tweede plaats. Terwijl de Rouches proberen om de malaise door te spoelen. Volg het hier live op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Maaseik

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Maaseik gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »

Zo stemde Veurne: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Veurne trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Veurne.
The post Zo stemde Veurne: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo stemde Hooglede: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Hooglede trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Hooglede.
The post Zo stemde Hooglede: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WK RALLY. Neuville zevende na eerste showproef, vanavond volgt nog langere opdracht

Het (eerste) moment van de waarheid voor Thierry Neuville (36). In de Rally van Centraal-Europa – de voorlaatste manche van het seizoen – kan onze landgenoot als eerste Belg ooit wereldkampioen rally worden. Er zijn héél veel scenario’s, maar Neuville ligt in polepositie. “Natuurlijk willen we die titel graag pakken, maar onze eerste focus is om consistent te blijven”, blijft

Lees meer »

KIJK. Invallen in nachtclubs, restaurants en winkelcentra: beelden tonen hoe Oekraïense militairen hardhandig soldaten ronselen

Op sociale media circuleren beelden van militairen die twee mannen meesleuren in de buurt van een concertzaal in Kiev. Volgens Oekraïense media zijn ze bezig met gerichte invallen in restaurants, bars en winkelcentra in de hoofdstad. Ze controleren de papieren van de mannen en of ze al dan niet een vrijstelling hebben voor de militaire dienst. Willen of kunnen de

Lees meer »

Tweedaagse vol pompoen- en griezelpret in Aartrijke

De Landelijke Gilde, Gezinsbond en de Ouderraad van basisschool De Fonkel organiseren op woensdag 30 en donderdag 31 oktober enkele leuke halloweenactiviteiten.
The post Tweedaagse vol pompoen- en griezelpret in Aartrijke appeared first on KW.be.

Lees meer »