LIVEBLOG CITY-UNITED. City heeft wel balbezit, maar United zorgt voor de gevaarlijkste kansen

Manchester City speelt de FA Cup-finale tegen stadsgenoot Manchester United. Het is een heruitgave van de finale van vorig jaar. City is net als vorig jaar de uitgesproken favoriet tegen een kwakkelend United. Winnen Kevin De Bruyne en Jeremy Doku na de titel ook de beker? Volg het hier op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

60ste editie van Tinekesfeesten zet Heule weer weekend op zijn kop

‘Back to the sixties’ is het thema van de 60ste Tinekesfeesten. Heule mag jubelen, want 59 Tinekes zijn al de revue gepasseerd en rond de verkiezingen is Heule vier dagen in feestmodus. De Tinekesloop is terug dankzij de inzet van de Tinekeswerkgroep.
The post 60ste editie van Tinekesfeesten zet Heule weer weekend op zijn kop appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geheim plan voor terugkeer naar Verenigd Koninkrijk”: oude vrienden krijgen verrassende berichten van prins Harry

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »

Tv-maakster Lidewij Nuitten schrijft open brief na ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir: “Hoe kan het in godsnaam dat Frederik Delaplace nog op die stoel zit?”

Televisiemaakster Lidewij Nuitten (33), bekend van ‘De maagdenclub’, heeft op haar Facebookpagina een open brief gedeeld. “Moet een documentairemaker die verondersteld wordt kritische reportages te maken, angst hebben om kritisch te zijn voor zijn eigen baas?”, klinkt het onder meer. De reactie van Nuitten komt er na het ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir (39).

Lees meer »

Italiaanse tiener geeft meer details over hoe hij gezin uitmoordde: “Ik weet niet meer hoeveel steken ik mijn broer heb gegeven, het waren er veel”

De Italiaanse tiener (17) die bekende dat hij afgelopen weekend zijn ouders en zijn 12-jarig broertje om het leven bracht in Paderno Dugnano vlak bij Milaan, is opnieuw verhoord. Volgens Italiaanse media gaf hij nieuwe details over wat er zich in de noodlottige nacht van zaterdag op zondag precies afspeelde in de woning van het gezin. En hoe hij het

Lees meer »

Viggo Van Neste (19) moet stoppen met koersen: “Ik werd bang op mijn fiets door hartklachten”

Noodgedwongen moet Viggo Van Neste (19) uit Oostkamp een punt zetten achter zijn wielercarrière. Die was gestart met tal van overwinningen bij aspiranten en nieuwelingen, maar ging vanaf 2022 een stuk minder. Om medische redenen zal de eerstejaarsbelofte niet meer in het peloton te zien zijn.
The post Viggo Van Neste (19) moet stoppen met koersen: “Ik werd bang

Lees meer »