Wij vonden de man die fake beelden van Grieks zwemparadijs maakte, en hij deed het ook met Brussel en Brugge

Reisorganisatie Sunweb distantieert zich ervan en experts waarschuwen voor zulke valse beelden. Maar de man die de idyllische plaatjes van een adembenemend zwemparadijs in Santorini heeft gemaakt, had helemaal geen kwade bedoelingen. HLN zocht en vond de Indische architect en AI-ontwerper, die ook al prachtige ‘gebouwen’ in Brussel én Brugge creëerde. 

Meer krantenkoppen in België

“Volgens mijn artsen mag ik de term kankervrij niet gebruiken”: Sarah ‘Fergie’ Ferguson openhartig over borstamputatie

Sarah ‘Fergie’ Ferguson (64) is in het Verenigd Koninkrijk benoemd tot beschermvrouw van een stichting tegen borstkanker. In haar nieuwe rol wil ze vrouwen bewust maken van het belang van screening, zodat de ziekte vroegtijdig kan worden opgespoord. De ex-vrouw van prins Andrew wordt zelf behandeld voor borst- en huidkanker. “Die controle heeft mijn leven gered”, getuigt ze voor het

Lees meer »

“Ik blik heel tevreden terug”: Claude Croes is straks niet langer ‘burgie’ van Deerlijk

“Onze ploeg van CD&V Deerlijk heeft enorm goed gescoord. Na zes jaar halen we opnieuw de absolute meerderheid”, reageert uittredend burgemeester Claude Croes. “Niemand had dat durven dromen. Uiteraard ben ik fier dat ik ons team terug naar die positie heb kunnen leiden.”
The post “Ik blik heel tevreden terug”: Claude Croes is straks niet langer ‘burgie’ van Deerlijk

Lees meer »

Even schrikken als bus vol kleuters donkere rook afgeeft

Een vijfendertigtal kleuters uit een school uit Tielt beleefden vrijdagochtend een onvergetelijke ervaring. De kleuters waren op weg met de bus richting Bulskampveld in Beernem toen de buschauffeur plots langs de N37 in Ruiselede donkere rook aan de achterzijde van de bus opmerkte.
The post Even schrikken als bus vol kleuters donkere rook afgeeft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Engelse vrouw (36) krijgt levenslang nadat ze beide ouders vermoordt en lichamen vier jaar lang thuis verstopt: “Kop op, jullie hebben de slechterik”

In Engeland is de 36-jarige Virginia McCullough vrijdag veroordeeld tot een levenslange celstraf. McCullough vermoordde in 2019 haar beide ouders en hield hun lichamen vier jaar lang verborgen in hun huis in Essex, waar ze na de dubbele moord bleef wonen. Het lichaam van haar moeder verstopte ze in een kleerkast en voor haar vader bouwde ze een “geïmproviseerde graftombe”.

Lees meer »

Nederland wil uitgeprocedeerde asielzoekers naar Oeganda sturen

De Nederlandse regering verkent de mogelijkheid om uitgeprocedeerde asielzoekers op te vangen in het Afrikaanse land Oeganda. De minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingshulp, Reinette Klever, heeft dat woensdag tegen de Nederlandse omroep NOS gezegd tijdens een werkbezoek aan het land. De Oegandezen zouden het plan niet meteen afwijzen.

Lees meer »

“Hopen op een uitnodiging om mee te besturen”: Vooruit groeit lichtjes in Kortrijk

Met 16,6 procent zet Vooruit een solide resultaat neer in Kortrijk. Het groeit 2,2 procent in vergelijking met de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en kan zo twee nieuwe gezichten lanceren in de gemeenteraad. “Nu is het voor ons hopen op een uitnodiging van Ruth Vandenberghe om Kortrijk ook de komende zes jaar veilig, betaalbaar en zorgzaam te maken”, zegt lijsttrekker

Lees meer »

Werken aan doortocht Heist gaan nieuwe fase in en duren tot eind juni

Maandag start de volgende fase van de wegwerkzaamheden voor de vernieuwing van de doortocht van Heist. De werken omvatten de aanleg van een nieuw tramperron langs de zuidzijde van de tramsporen ter hoogte van de Heldentorens en het vernieuwen van de zuidelijke rijbaan van de Elizabetlaan tussen de Vuurtorenstraat en de Heldentorens.
The post Werken aan doortocht Heist gaan

Lees meer »

“Dit is dankzij zes jaar lang overal aanwezig zijn”: Sherley Beernaert (STERK) wordt de eerste vrouwelijke burgemeester in Moorslede

Na een stormachtige periode in de lokale politiek keert na de gemeenteraadsverkiezingen en de komst van een nieuwe burgemeester in Moorslede hopelijk de rust terug. Sherley Beernaert wordt de allereerste vrouwelijke burgemeester in het Lievensdorp. “Ik beschouw dat als een hele eer”, geeft ze aan.
The post “Dit is dankzij zes jaar lang overal aanwezig zijn”: Sherley Beernaert (STERK)

Lees meer »