Moskou erkent voor het eerst dat IS en niet Oekraïne achter dodelijke aanslag op concertzaal zat

Rusland heeft vrijdag voor de eerste keer duidelijk de verantwoordelijkheid erkend van terreurgroep Islamitische Staat (IS) bij de aanslag van 22 maart op een concertzaal in de buurt van Moskou.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb de Belgische staat 121 miljoen euro opgeleverd. Ben ik dan een crimineel?”: de waarheid volgens Dejan Veljkovic, spijtoptant en ex-makelaar

Zes jaar na Propere Handen is er nog geen zicht op een uitspraak van de rechter. Maar dat de fiscus 121 miljoen euro terugeist van het voetbal, is voor een groot stuk terug te leiden naar de biecht van één spijtoptant. Dejan Veljkovic (54) vertelt vandaag zijn waarheid, ergens op het spectrum tussen martelaar en crimineel. “Mogi Bayat verdient vandaag

Lees meer »

Brendan Mills naar Knack Volley

Knack Volley heeft een extra opposite aan de kern toegevoegd. De 21-jarige Brendan Mills landde maandag in de luchthaven van Zaventem na een vlucht van zowat 16 uur, want de nieuwe opposite is afkomstig uit London, Ontario (Canada), een stad met bijna 450.000 inwoners.
The post Brendan Mills naar Knack Volley appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krijgt Tielt straks een Meulebeekse burgemeester? Dirk Verwilst wint verkiezingen in fusiestad: “Dit had ik nooit durven dromen”

Dirk Verwilst is aan zet in de fusiestad Tielt. De Meulebeekse burgemeester is met Team Burgemeester de grootste partij én kaapte 3.484 voorkeurstemmen weg. Liefst 839 meer dan Luc Vannieuwenhuyze, huidig burgemeester van Tielt. “Dit overtreft mijn stoutste verwachtingen”, zegt hij.
The post Krijgt Tielt straks een Meulebeekse burgemeester? Dirk Verwilst wint verkiezingen in fusiestad: “Dit had ik nooit

Lees meer »

“Hij gaat z’n geld niet vergooien aan luxe en feestjes”: de topweek van Mike De Decker door de ogen van mama Tamara

Eindelijk konden ze hun zoon omhelzen: Mike De Decker kwam na zijn triomf in de World Grand Prix Darts afgelopen nacht eindelijk thuis bij mama Tamara Gauwe en stiefvader Martin Kersbeeck. Hoe kijken de ouders naar zijn nieuwe status, zijn bom prijzengeld en hoe emotioneel hebben ze zijn triomf beleefd? “Martin sprong zo hard op bij zijn titel dat het

Lees meer »

Aurélie Boffé wordt nieuwsanker bij VRT NWS Laat

VRT NWS voegt een nieuw nieuwsanker toe aan haar ploeg voor het late nieuws. Vanaf begin december zal de 26-jarige Aurélie Boffé het team versterken. Boffé werkt momenteel bij de socialemediaredactie van de VRT en zal die job blijven combineren met haar werk als anker.

Lees meer »

Zes maanden cel voor 81-jarige man die drie jaar lang elektriciteit steelt

Een 81-jarige man uit Koksijde krijgt zes maanden effectieve celstraf nadat hij bijzonder ver ging om gratis stroom te stelen in zijn appartement. De man brak een liftpaneel op om elektriciteit af te tappen, en legde vervolgens het hele flatgebouw vol elektriciteitskabels en verdeeldozen tot in zijn appartementje. Zo stal de tachtiger drie jaar lang elektriciteit.
The post Zes

Lees meer »

“Deze manier van winnen, kan alleen als het tegen België is”: Franse media zien Duivels “tien jaar lang aan zelfsabotage doen”

Alweer een nederlaag voor de Rode Duivels tegen ‘Les Bleus’ en dus kropen de Franse media maar wat graag in hun pen. “Je moet haast België zijn om met zoveel kansen niets te doen”, is één van de vele steekjes richting onze nationale ploeg. “Want zelfs als Frankrijk niet goed is, wint het van de Duivels.” In L’Équipe denken ze

Lees meer »

Frans Bauer is Rammstein niet: hoe Nederlandse voetbalschool in de Allianz Arena ondergrens bereikte

Nederland is gisteravond in München lelijk in zijn hempie gezet. Oranje onderging een reality check. De Nederlandse voetbalschool blijft steken in het verleden. Wie niet in staat is om een streepje Rammstein te brengen, wordt aan de top van het internationale voetbal “in alle onderdelen overklast”. Achtergrond bij de berging van de Oranje Vloot in de Allianz Arena.

Lees meer »