LIVEBLOG OHL-WESTERLO (20u30). Wie sluit het seizoen op een positieve noot af?

OH Leuven speelt op de slotspeeldag van Play-Off 2 tegen Westerlo. Er staat weinig op het spel voor beide ploegen. Kan OH Leuven hun eigen supporters een overwinning schenken? Volg het hier live op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

Gruwel na gruwel komt naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders. De pleegmoeder -en vader staan terecht voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Het gaat om een horrorzaak. In de rechtbank komt donderdag het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37)

Lees meer »

Tweedejaarsbelofte Lucas Scherrens weet waar zijn ambities liggen: “Podiumplek op een kermiskoers”

Lucas Scherrens begon als eerstejaarsjunior te koersen. Hij sloot zijn U19-periode af met een overwinning in Lendelede. In z’n tweede seizoen bij de beloften is de negentienjarige kerel nog op zoek naar een eerste zege. Lukt het niet als renner, dan gaat hij voor een carrière bij de politie.
The post Tweedejaarsbelofte Lucas Scherrens weet waar zijn ambities liggen:

Lees meer »

Harry schakelt adviseurs in om terugkeer naar koningshuis te realiseren: “William lacht hartelijk met dat plan”

Prins Harry (39) is beu om zich steendood te vervelen in de VS. In alle geheim plant de Britse prins een comeback naar het koninklijk paleis. Daarvoor schakelde hij adviseurs in uit zijn verleden, stuk voor stuk mensen die hij vertrouwt. “Het is hem duidelijk geworden dat zijn koninklijke kringen veel betrouwbaarder zijn dan die uit de VS”, klinkt het.

Lees meer »

Voor het eerst weten we wat er echt gebeurde achter schermen van Songfestival: politieverhoren over incident-Joost Klein gelekt

De cameravrouw naar wie zanger Joost Klein een dreigende beweging maakte tijdens de halve finale van het Songfestival, eiste een schadevergoeding van 7.000 kroon, ruim 600 euro. Dat meldt de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ die de politieverslagen heeft kunnen inkijken. Klein miste door het incident de finale. Het onderzoek van de Zweedse Openbaar Ministerie naar Joost Klein is intussen afgesloten wegens

Lees meer »

Italiaanse tiener geeft meer details over hoe hij gezin uitmoordde: “Ik weet niet meer hoeveel steken ik mijn broer heb gegeven, het waren er veel”

De Italiaanse tiener (17) die bekende dat hij afgelopen weekend zijn ouders en zijn 12-jarig broertje om het leven bracht in Paderno Dugnano vlak bij Milaan, is opnieuw verhoord. Volgens Italiaanse media gaf hij nieuwe details over wat er zich in de noodlottige nacht van zaterdag op zondag precies afspeelde in de woning van het gezin. En hoe hij het

Lees meer »

DISCUSSIE. Groen neemt afstand van PVDA in Antwerpen: wat vind jij van deze zet?

In stad Antwerpen lijkt er iets gebroken tussen Groen en PVDA. Nadat PVDA protesteerde tegen hun mobiliteitsbeleid en na de “leugenachtige fluistercampagnes” van PVDA, lijkt Groen meer en meer afstand te nemen van de extreemlinkse partij. “Het is een partij met twee gezichten”, zegt Groen-lijsttrekker Bogdan Vanden Berghe. Groen lijkt nu wel aansluiting te vinden met Vooruit.

Lees meer »

Tennisvelden aan Stella Maris kapel in Zeebrugge zijn omgevormd tot petanque terreinen

Het Brugs stadsbestuur heeft de petanquevereniging Stella Maris uit Zeebrugge de toestemming verleend om de weinig gebruikte tennisvelden tijdelijk te gebruiken als petanque terreinen. Stadsmedewerkers hebben de nodige aanpassingswerken uitgevoerd. Zo kan de club een petanque tornooi organiseren en een jeugdafdeling oprichten.
The post Tennisvelden aan Stella Maris kapel in Zeebrugge zijn omgevormd tot petanque terreinen appeared first on

Lees meer »

EXCLUSIEF. Nieuw fenomeen Roxy Dekker domineert Nederlandse hitlijsten: “Op Tomorrowland had ik pas door dat ik ook bij jullie fans heb”

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu

Lees meer »