Van Aert tikt bij rentree in Noorwegen achterwiel van renner Uno-X aan en laat het erna meteen lopen

Na acht weken afwezigheid zit Wout van Aert terug op de fiets. Als luxehelper deed hij zijn werk op de slotklim, tot Van Aert heel even het achterwiel van de renner van Uno-X voor hem aantikte. Waarop hij het strijdgewoel meteen voor bekeken hield en uiteindelijk als 60ste over de streep bolde. “Vanaf dat voorvalletje was ik mijn momentum kwijt”, klonk het bij Van Aert. 

Meer krantenkoppen in België

Tante getuigt op assisenproces over dood mentaal beperkte Heidi: “Ze kon zwemmen als een vis, ik geloofde het niet”

Volgens Inge Reyntjens was haar zus Heidi in april 2019 het water gevallen in het kanaal Dessel-Schoten en toen verdronken, maar wetsdokter Werner Jacobs vertelde maandag op het assisenproces dat er meer gebeurd was dan dat. Ook de tante van Inge en Heidi getuigde maandag tijdens het proces. Inge staat deze week samen met haar ex Daisy V.M. terecht voor

Lees meer »

Astronauten SpaceX na historische ruimtewandeling terug op aarde

Astronauten van de SpaceX-missie Polaris Dawn zijn na hun historische ruimtewandeling teruggekeerd op aarde. Op een livestream was te zien hoe hun capsule met parachutes afdaalde en neerkwam voor de Amerikaanse kust. “Splashdown van de Dragon bevestigd. Welkom terug op aarde”, meldde ruimtevaartbedrijf SpaceX op berichtendienst X.

Lees meer »