LIVEBLOG GIRO. Op weg naar nieuw sprintduel tussen Merlier en Milan

Na twee dagen zwoegen in de Dolomieten krijgen de renners een relatieve rustdag voorgeschoteld van 178 kilometer met amper negenhonderd hoogtemeters. Krijgen we opnieuw een sprintduel tussen Merlier en Milan? Volg de achttiende etappe op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Afschaffing opkomstplicht lijkt PVDA te nekken

Twee zetels in het Hasselt van Kim De Witte en evenveel verkozenen in het Genk van Gaby Colebunders. Voor PVDA werd het zondag een heuse ontgoocheling. “Met dank aan de afschaffing van de opkomstplicht”, zeggen de twee Limburgse boegbeelden.

Lees meer »

Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Wielsbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Wielsbeke.
The post Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weduwnaar van postuum verkozen Lydia (75): “De burgemeester stond met tranen in de ogen op de overwinningsviering”

Derde keer, goede keer. Dat zei Lydia Cautereels (75) zelf over haar deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zandhoven. Ze kreeg gelijk: ze raakte met 439 voorkeurstemmen verkozen. Postuum, want Lydia overleed plots op 19 september. “De burgemeester stond met tranen in de ogen, toen een minuut stilte werd gevraagd”, vertelt weduwnaar Frans.

Lees meer »

“De mensen hebben geen idéé van wat zoiets aanricht”: ook Mies (59) verloor haar man na aanrijding door spookrijder

De aanrijding met een door drugs benevelde spookrijdster in Ieper, die zaterdag het leven kostte aan een 63-jarige Ronsenaar, rijt bij een ander gezin uit de Oost-Vlaamse gemeente opnieuw alle wonden open. Want dat gezin met drie kinderen verloor zeven jaar geleden op slag zijn pater familias — de in heel Ronse geliefde Stephan Deriemaeker (51) — nadat een dronken

Lees meer »

Nieuwkomer Jonatan Medart met zijn opvallende outfit moet het ontgelden: “Het ziet er gewoon vies uit”

“En hoelang heeft deze outfit moeten bezinken?” Raven van Dorst is duidelijk geen fan van de kleding van buurman Jonatan Medart. De influencer kreeg van jury en medekandidaten de wind van voor over zijn bijzondere outfit met open broekspijpen en eigenaardige sneakers. Tegelijk kreeg ook Gert Verhulst een veeg uit de pan van Medart en eiste een vrouw in het

Lees meer »

Zeven West-Vlaamse basketsters in selectie van Belgian Cats voor wedstrijden tegen Litouwen en Polen in EK-kwalificatie

Bondscoach Rachid Meziane heeft dinsdag een vijftienkoppige selectie bekendgemaakt voor de EK-kwalificatiewedstrijden van de Belgian Cats, op 7 november (in het Sportpaleis) tegen Litouwen en op 10 november in Polen.
The post Zeven West-Vlaamse basketsters in selectie van Belgian Cats voor wedstrijden tegen Litouwen en Polen in EK-kwalificatie appeared first on KW.be.

Lees meer »