Iedereen wil naar dit waanzinnige Griekse zwembadpaleis. Een probleem: het bestaat niet

Vakantiegangers die hunkeren naar een unieke vakantiebestemming trappen massaal in foto’s die met artificiële intelligentie zijn gemaakt. Op sociale media zijn pagina’s actief die doelbewust valse foto’s verspreiden van Griekse locaties. Sunweb Group biedt reizen aan naar de locaties en distantieert zich expliciet van de misleidende foto’s. 

Meer krantenkoppen in België

De winst van de staatsbon

18:04 De echte bonus van de staatsbon is dat de meeste gezinnen zijn beginnen nadenken over hun spaargeld. De opdracht is nu de concurrentie in de spaarmarkt aanwakkeren, na het vonkje dat we vandaag zien.

Lees meer »

Wereldspeler Aluvision neemt intrek op Evolis: “Blij om deel uit te maken van Kortrijks ondernemerschap”

West-Vlaams ondernemerskoppel Ann Vancoillie en Dirk Deleu keren terug naar onze provincie, meer bepaald de “economische hoofdstad Kortrijk”, zoals burgemeester Vincent Van Quickenborne het beschreef. De nieuwe thuishaven van Aluvision op het bedrijvenpark Evolis omvat productiefaciliteiten, magazijnruimte, een logistiek centrum, tijdelijke pop-up kantoren en showroom.
The post Wereldspeler Aluvision neemt intrek op Evolis: “Blij om deel uit te maken

Lees meer »

Honderden evacuaties na bosbrand in Duitse Harzgebergte

In het Harzgebergte, in het midden van Duitsland, woedt sinds vrijdag een bosbrand. Volgens lokale media heeft het vuur zich in de nacht van vrijdag op zaterdag verder uitgebreid. De brand woedt op de flank van de Brocken, met 1.142 meter de hoogste berg in de regio.

Lees meer »

Welke deadline is nog haalbaar voor Vlaamse en federale formatie? “Partijen vrezen toegevingen te moeten doen, zo dicht bij verkiezingen”

Nu CD&V en Vooruit bezwaren blijven maken bij de startnota’s van Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) lijkt ook die regeringsvorming in het vaarwater te komen van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zegt politicoloog Carl Devos (UGent). Welke deadline is nu nog realistisch voor de Vlaamse formatie? En wanneer steken ze federaal ook eens een tandje bij?

Lees meer »

LIVESTREAM NINOVE-KNOKKE. Pakt thuisploeg eerste zege van het seizoen in 1ste Afdeling of behoudt Knokke perfect rapport?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Vanavond om 20u is dat KVK Ninove-R Knokke FC. Voor de Oost-Vlamingen is het hun eerste thuismatch van het seizoen in de 1ste Afdeling, kunnen ze winnen? Of pakt Knokke zes op zes? Kijk

Lees meer »

Axel Daeseleire toont z’n gevoelige kant: “Als ze m’n chihuaha’s mishandelen, sta ik niet in voor de gevolgen”

Drie programma’s op twee zenders: Axel Daeseleire (55) is deze week alomtegenwoordig op uw scherm. Vooral ‘Axel in Amerika’ liet een diepe indruk na, vertelt de tv-maker, die in Texas zag hoe een 10-jarig meisje een wapen gebruikt. “Ik hoop dat die trend niet naar hier overwaait”, zucht hij. Al heeft Axel zelf ook een geheim ‘wapen’ waarmee hij z’n

Lees meer »

Hoe noodzakelijk is luchtafweer voor de Antwerpse haven? “We zijn compleet onbeschermd en een vogel voor de kat”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

Motorrijder omgekomen bij verkeersongeval in Beerse

In Vlimmeren, een deelgemeente van Beerse in de Antwerpse Kempen, is een 42-jarige motorrijder om het leven gekomen. Het is onduidelijk hoe hij ten val kwam, wellicht zijn er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Dat bevestigt de lokale politie. De hulpdiensten hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar dat is niet meer gelukt.

Lees meer »