Vierde nederlaag op rij voor Julie Vanloo en Washington Mystics in WNBA

Julie Vanloo en de Washington Mystics hebben dinsdagavond in de WNBA een vierde nederlaag op rij geleden. De Mystics verloren met 70-68 van de Los Angeles Sparks.

De 31-jarige Vanloo stond 30 minuten op het parket en kwam daarin tot twaalf punten, drie rebounds en negen assists. Voor de tweede keer overschrijdt de spelverdeelster de kaap van de tien punten. Eerder scoorde ze zaterdag bij Connecticut Sun ook al eens twaalf punten.

Washington stond dinsdag bij de pauze met 32-36 aan de leiding, maar de Sparks trokken onder impuls van een sterke Lexie Brown (20 ptn, red.) in de slotfase het laken naar zich toe.

Laatste

Met vier nederlagen in evenveel matchen staat Washington laatste in de Eastern Conference van de WNBA. Vrijdag wacht een verplaatsing naar Phoenix.

The post Vierde nederlaag op rij voor Julie Vanloo en Washington Mystics in WNBA is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

ROYALTYCHECK. Camilla wordt distelkoningin, Frederik en Mary doen het traditioneel in Groenland

De Britse koningin Camilla heeft de hoogste onderscheiding in Schotland gekregen. Ze is nu… de distelkoningin. De Deense koningin Mary maakte een verre reis met koning Frederik, maar ze bleven daarbij toch binnen hun koninkrijk. En koningin Máxima trok naar een gemeente waar ze de vlucht van inwoners proberen te stoppen. Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »