Twaalf kinderen vieren hun eerste communie in Mesen

Op zaterdag 18 mei vierden twaalf kinderen hun eerste communie in de Sint-Niklaaskerk in Mesen.

Op de foto herkennen we de eerstecommunicanten Lyandro Depoorter, Mikaella Delevoye, Emiliana Wyllemet, Margaux Bersou, Lucas Doutrelen, Cyrille Durnez, Jade Bouckaert, Annaëlle Merveillie, Manoë Geurts, Liam Thomas, Ynonah Tancré en Eva Ravau. Zij poseren samen met priester Wim Seynaeve, de leerkrachten en de catechist. (EF)

The post Twaalf kinderen vieren hun eerste communie in Mesen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Henri (35) opent oesterbar op wekelijkse markt: “Wil ambiance en beleving versterken”

In het weekend van 1 september stond Henri Demeestere op met een eerste schooldag-gevoel. Zaterdag opende hij namelijk zijn gloednieuwe oester- en champagnebar op de wekelijkse markt. Met Bar Henri wil de 35-jarige Waregemnaar de beleving en sfeer op de markt naar een hoger niveau tillen.
The post Henri (35) opent oesterbar op wekelijkse markt: “Wil ambiance en beleving

Lees meer »

Goud voor Ignace Claeys en Bernadette Hespeel

Het gemeentebestuur zette Ignace Claeys en Bernadette Hespeel in de bloemetjes. Het koppel verhuisde vorig jaar naar de gemeente en vierde recent hun gouden huwelijksverjaardag.
The post Goud voor Ignace Claeys en Bernadette Hespeel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg

Woensdag/morgen start het Agentschap Wegen en Verkeer met voorbereidende werkzaamheden aan de N49, tussen de Passiedreef en het Leopold- en Schipdonkkanaal in Maldegem. De Expresweg wordt daar een volwaardige autosnelweg.
The post Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Personeel van Audi Brussels gaat opnieuw niet aan de slag

Ook de ochtendploeg is donderdag niet aan de slag gegaan bij Audi Brussels. Dat meldt de Franse christelijke vakbond CNE. De arbeiders zijn wel aanwezig op de site, en praten er met hun collega’s en vakbondsafgevaardigden. Volgens de christelijke vakbond heeft de directie nog niet gesproken met het personeel.

Lees meer »

Nieuwe eenjarige staatsbon levert rendement van 1,93 procent netto op

De nieuwe staatsbon met een looptijd van één jaar zal een rente van bruto 2,75 procent opleveren, oftewel 1,93 procent netto. Dat maakt het Agentschap van de Schuld dinsdag bekend. De staatsbon op tien jaar levert een rente van bruto 2,80 procent op, of netto 1,96 procent. Het rendement ligt daarmee zoals verwacht een pak lager dan de populaire staatsbon

Lees meer »

Nieuwe eenjarige staatsbon levert rendement van 1,92 procent netto op

De nieuwe staatsbon met een looptijd van één jaar zal een rente van bruto 2,75 procent opleveren, oftewel 1,92 procent netto. Dat maakt het Agentschap van de Schuld dinsdag bekend. De staatsbon op tien jaar levert een rente van bruto 2,80 procent op, netto 1,96 procent. Het rendement ligt daarmee zoals verwacht een pak lager dan de populaire staatsbon die

Lees meer »

Dievenbende gevat op Ibiza die gas inzette om bewoners van luxevilla’s te bedwelmen terwijl zij hun slag sloegen: “Mensen voelden zich ‘s morgens groggy”

Op Ibiza zijn leden van een dievenbende opgepakt die de afgelopen jaren achter een hele reeks inbraken in luxevilla’s zat. En steeds was er een wrang en extra vies randje aan die inbraken: bewoners en gasten die ‘s morgens met een vreemd, groggy gevoel wakker worden. De politie vermoedt dat de aanvallers een soort gas inzetten om de mensen in

Lees meer »

Gedetineerde probeert verpleegster te wurgen

Een 25-jarige vrouwelijke gedetineerde uit de gevangenis van Brugge probeerde tijdens een doktersconsultatie vorige week zonder aanleiding een verpleegster te wurgen met een schoenveter. Het slachtoffer raakte niet zwaargewond, maar is wel in shock. “Het was al de derde keer op rij dat de gedetineerde geweld gebruikte tegen het personeel”, zegt ACOD-vakbondsafgevaardigde Sandra Droissart. “Dat gebeurde telkens zonder aanleiding. Het

Lees meer »

Stad Brussel komt tussen in kosten voor hondentraining

De stad Brussel lanceert een premie voor hondenbaasjes waarmee ze voor een stuk wil tussenkomen in de kosten voor de opvoeding van het dier. Uitgangspunt is dat een hondentraining de samenleving ten goede komt, doordat mens en hond leren om de ruimte te delen en onze gemeenschappelijke regels te respecteren.

Lees meer »