Kunstwerk met ledpanelen verbindt Genkse Stalenstraat met Stiemervallei

In Waterschei toont een ledpaneel van 46 meter lang en 48 centimeter hoog in de tunnel onder E314 bomen en planten. Het kunstwerk ‘Eindeloze Horizon’ moet een verbinding zijn tussen de Stalenstraat en de Stiemerbeekvallei. Voorbijgangers reageren alvast enthousiast. 

Meer krantenkoppen in België

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roeselare is klaar voor Godelievefeesten

Op zondag 7 juli zijn er de jaarlijkse Godelievefeesten. Er staan opnieuw tal van activiteiten met de nodige animatie op het programma. Door de recente werken moest het stratenplan voor de rommelmarkt wat hertekend worden.
The post Roeselare is klaar voor Godelievefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Kurt Windels uit Ingelmunster trakteert met taart ter gelegenheid van zijn 400ste huwelijk in 12 jaar legislatuur

Zaterdagvoormiddag 29 juni werden Jonas Byttebier en Leen Naeyaert in het huwelijk verbonden in het gemeentehuis van Ingelmunster. Voor dit jonge koppel volgde er nog iets extra, want burgemeester Kurt Windels had taart voorzien omdat hij op dat moment voor de 400ste keer in 12 jaar tijd een huwelijk voltrok.
The post Burgemeester Kurt Windels uit Ingelmunster trakteert met

Lees meer »