KIJK. “Ik zal niet gauw meer vliegen”: passagiers van ‘turbulentievlucht’ doen hun verhaal

Bij zware turbulentie boven de Indische Oceaan op een vlucht van Londen naar Singapore viel een dode, tientallen andere raakten gewond. Het vliegtuig van Singapore Airlines moest een noodlanding maken in de Thaïse hoofdstad Bangkok. Twee passagiers van de onfortuinlijke vlucht doen hun verhaal: “Stoelen kwamen los, panelen vielen van het plafond, overal lag gebroken glas… Het was verschrikkelijk.” 

Meer krantenkoppen in België

Biden volhardt in campagnestrijd, ondanks rijzende twijfels: “Ik doe mee aan deze race en niemand zal me wegduwen”

Joe Biden bevestigt dat hij kandidaat blijft om zichzelf op te volgens als president van de Verenigde Staten. Dat heeft Biden gezegd in een videovergadering. Sinds het dramatische debat tegen uitdager Donald Trump rijzen er ook binnen zijn eigen partij steeds grotere twijfels over de kandidatuur van de 81-jarige Biden voor de presidentsverkiezingen in het najaar.

Lees meer »

“Als ik ooit stop, is mijn laatste optreden in België”: 11.000 fans feesten mee met Joost Klein tijdens eerste optreden in ons land na Songfestival

De Europalaan in Genk werd voor één dag de Europapalaan en een extra groot festivalterrein voor 11.000 bezoekers, allemaal voor één man: Joost Klein. De Nederlander trad vandaag voor het eerst sinds zijn veelbesproken (bijna) deelname aan het Songfestival op in België. Genk on Stage, het gratis stadsfestival in Genk, kon Klein strikken en daar kwam véél volk op af.

Lees meer »

Katje Rambo (15) twee keer beschoten met loodjesgeweer, eigenaar waarschuwt voor kattenhater in Menenstraat in Izegem

Rambo, de 15-jarige kater van Maité Slambrouck uit Izegem, werd tot twee keer toe beschoten met een loodjesgeweer. Dat werd deze week duidelijk bij een bezoek aan de dierenarts. “Wie doet er nu zoiets”, aldus Maité die graag andere dierenliefhebbers waarschuwt voor een kattenhater in de omgeving van de Menenstraat in Izegem.
The post Katje Rambo (15) twee keer

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom Viktor Orban Europa niet groot kan maken

Hongarije volgt maandag België op als tijdelijke voorzitter van de Raad van de EU, onder de slogan “Make Europe great again”. Maar door Orbans houding is die ambitie gedoemd. “Mijn advies? Neem het Hongaarse voorzitterschap niet ernstig.”

Lees meer »

Blonde god met blauw bloed en beeldschoon bikinimodel: Griekse prins Alexios verbergt liefde voor Brooks Nader niet langer

Zij deed in een rood Baywatch-badpak al veel mannen zwijmelen. Nu is ook de kleinzoon van de laatste Griekse koning, petekind van de Britse kroonprins William en de voormalige toyboy van Poppy Delevingne, voor haar gevallen. De begeerlijke Griekse prins Constantijn Alexios (25) en het Amerikaanse model Brooks Nader (27) vormen het nieuwe ‘it-koppel’ in de royalty- en societywereld.

Lees meer »

Terugkeer van Nigel Farage schudt Britse verkiezingscampagne door elkaar, maar haalt zijn partij ook veel zetels?

Sinds Nigel Farage enkele weken geleden heeft aangekondigd dat hij deelneemt aan de Britse verkiezingen, gaat zijn radicaal-rechtse partij Reform UK er fors op vooruit in de peilingen. Het ‘Farage-effect’ bewijst dat ‘Mister Brexit’ nog altijd een grote invloed heeft op de Britse politiek. De vraag is of Reform UK die gunstige peilingen zal kunnen verzilveren in een hoog aantal

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »