Radar Love zendt Rode Duivels uit op groot scherm in Lichtervelde: “Gezinsvriendelijk evenement”

Radar Love in Lichtervelde is komende zomer aan z’n vierde editie toe. Dit jaar wordt het een speciale editie met de uitzending van de wedstrijd van de Rode Duivels op een megagroot scherm op zaterdag 22 juni.

“We organiseren met onze vriendengroep voor de vierde keer Radar Love”, zegt Jan De Decker, één van de initiatiefnemers, “een gezinsvriendelijk evenement in Lichtervelde aan de Radar, ten voordele van WAKA WAKA, een project voor een schooltje in Ivoorkust.” Radar Love ontstond in 2019 en wordt georganiseerd door vijf bevriende koppels.

Kampeerweide

Radar Love vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni. “Beide dagen is er tal van animatie voorzien voor groot en klein. Ons doel blijft hetzelfde, een plek creëren waar mensen van alle leeftijden samenkomen om te genieten van drankjes en lekkernijen. Met de mogelijkheid te kamperen onder de sterrenhemel”, zegt Jan. “Vrolijke animaties voor jong en oud zullen de Radar opnieuw doen oplichten. Allerhande animaties en kampvuur zorgen voor een aanstekelijke sfeer in een uniek decor. EK cluedo, springkastelen, kampvuur, fotozoektocht, trapveldje, workshops boogschieten en knutselen, visvijver, bingo en livemuziek.”

Groot EK-scherm

“Ook voor de voetballiefhebbers is er goed nieuws, Radar Love beschikt immers over een megagroot scherm waarop de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Roemenië live gevolgd kan worden. De match start om 21 uur.”

Praktisch

De aftrap van Radar Love, aan de radartoren in Lichtervelde, wordt gegeven op zaterdag 22 juni om 13 uur. Dan gaat de camping ook voor één dag open. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

“Op zaterdagavond, tussen 18.30 en 20.30 uur kan je genieten van een typisch Belgisch gerecht, stoofvlees met frietjes. Ook de vegetariërs kunnen opteren voor een veggie alternatief.”

Een plaatsje reserveren op de camping en/of reserveren voor stoofvlees met frieten kan via https://shop.stamhoofd.be/en/camping-radar-love/. Meer informatie en updates via https://www.facebook.com/radarlove2022.

The post Radar Love zendt Rode Duivels uit op groot scherm in Lichtervelde: “Gezinsvriendelijk evenement” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Parkeerplaatsen op vraag van De Levensboom geschrapt voor aanleg zebrapad

Op vraag van school De Levensboom is er in de Moorselestraat een aantal parkeerplaatsen geschrapt om er een zebrapad te kunnen aanleggen. Dat er hierover geen overleg is geweest met de omwonenden kan volgens Hendrik Vanhaverbeke (N-VA) niet. Hij kaartte het aan tijdens de gemeenteraad.
The post Parkeerplaatsen op vraag van De Levensboom geschrapt voor aanleg zebrapad appeared first

Lees meer »

Groen en Vooruit sluiten coalitie met PVDA niet uit, drie burgemeesters niet tegen besturen met Vlaams Belang

Voorzitters Nadia Naji (Groen) en Conner Rousseau (Vooruit), sluiten coalities op gemeentelijk niveau met PVDA niet uit. Dat hebben ze donderdagavond gezegd tijdens Het Grote Gemeentedebat van VTM NIEUWS tussen de zeven grote partijen . Met Vlaams Belang samenwerken ziet geen van de partijen zitten, al was zes procent van de aanwezige burgemeesters wél voorstander.

Lees meer »

Martin uit Kinrooi ziet zonnepanelen 2.500 keer uitvallen op 3 maanden tijd, maar aantal klachten bij Fluvius daalt

2.613 meldingen over uitvallende zonnepanelen kreeg netbeheerder Fluvius het voorbije zomerseizoen binnen. Dat is bijna de helft minder van vorig jaar: toen waren er nog meer dan 5.000 klachten. Met het groeiende aantal panelen gingen de cijfers steil de hoogte in. Dat lijkt nu gekeerd. Want Fluvius versterkt zijn netten sneller, waardoor het de toevloed aan zonnestroom beter aankan en

Lees meer »

Gemeentelijke waardering voor Mooimakers in Ardooie

Vrijwilligers, verenigingen en veel schoolgaande jongeren zorgen er in de gemeente al jaren voor dat de straten, de bermen en de grachten af en toe een schoonmaakbeurt krijgen.
The post Gemeentelijke waardering voor Mooimakers in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Enige Belg mee voorin moet afhaken, Evenepoel en Pogacar houden zich (voorlopig?) koest – Zorgt regen straks voor gevaarlijke finale?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

Paul (64) bekocht stomme val met fiets bijna met z’n leven: “999 van de 1.000 keer gaat zoiets goed, maar bij mij niet”

Het aandeel fietsers bij mensen die ernstig gewond raken in het verkeer stijgt jaar na jaar volgens een analyse van verkeersinstituut Vias. Hoe een domme val met de fiets van de ene op de andere seconde je leven helemaal kan veranderen, daar kan Paul Willems (64) wel over getuigen. “Op woensdag 31 juli trok ik ‘s ochtends in koerskleren de

Lees meer »

Jaar na dood juf Annelies (43) komen vrienden samen in Geluwe: “We willen mooie herinneringen delen”

Op woensdag 4 oktober vorig jaar werd Annelies Verschaeve (42) in de woning van haar ex-partner Sebastien H. (37) in Menen vermoord. Ze gaf les in vrije basisschool De Graankorrel in de Magdalenastraat in Wervik. Met haar kinderen Rune en Noa woonde juf Annelies in de Menenstraat in Geluwe. Familie en vrienden komen vrijdagavond samen in café Den Onderweireld op

Lees meer »

“Een kleine voorspelling: Welzijn wordt opnieuw de achilleshiel van deze regering”

Kersvers minister-president Matthias Diependaele (N-VA) heeft dan toch applaus gekregen. Maandag viel het op hoeveel moeite zelfs parlementsleden hadden om te luisteren naar zijn regeerverklaring. Jan Jambon zorgde tenminste geregeld voor spektakel. Woensdag kreeg Diependaele meer krediet. Reageren lukt hem beter dan begeesteren. Zeker als Chris Janssens (Vlaams Belang) hem uitdaagt over de “lelijke, lelijke dingen van N-VA” die Conner

Lees meer »

Ombudsdienst ontving dit jaar al meer klachten over De Lijn dan in heel 2023: “Bussen komen niet opdagen of zijn overvol”

Sinds vervoersmaatschappij De Lijn haar dienstregeling begin dit jaar heeft aangepast, ontving de Vlaamse Ombudsvrouw al meer dan 500 klachten. Dat zijn er meer dan heel vorig jaar. De meeste klachten gaan over bussen die te laat of helemaal niet komen. Volgens De Lijn is het grootste deel van de bussen te oud en vallen de voertuigen daardoor regelmatig uit.

Lees meer »