“Ik heb mijn papa lang een klootzak gevonden”: Bockie De Repper geeft dood van vader eindelijk een plaats

“Dat is de sorry waar ik al 24 jaar naar op zoek was.” Een emotioneel slotstuk in ‘Bompa Bockie’: Bockie De Repper (39) kwam eindelijk in het reine met het plotse overlijden van zijn vader, van wie hij op z’n 24ste afscheid moest nemen. Na de scheiding van zijn ouders hadden de twee een moeilijke relatie, die nooit kon hersteld raakte. Tot nu, want Bockies mama onthulde iets dat ze haar zoon nooit eerder vertelde. 

Meer krantenkoppen in België

Klokken in toren van Sint-Jozefskerk op de Ginste zijn terug

Sinds het begin van de maand augustus moesten de Ginstenaars het stellen zonder het vertrouwde klokkengeluid. De klokken werden weggenomen omdat nogal wat betonrot was vastgesteld in de toren en de ophangingsbeugels waren gedeeltelijk doorgeroest wat zorgde voor een heel gevaarlijke situatie. Volgens schepen Olivier De Marez was de draagbalk waaraan de klokken bevestigd zijn aan een grondige onderhoudsbeurt toe.<br

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opmerkelijke advertentie op Facebook Marketplace: “Enkelband te koop, ideaal voor videoclips of hacking”

Woensdagavond verscheen een opvallend zoekertje op Facebook Marketplace: “Ik verkoop mijn elektronische enkelband, gedragen gedurende zes maanden, compleet met centrale”, schrijft ene Kevin bij enkele foto’s van een doorgeknipte enkelband. Aan de redactie van ‘SudInfo’ legt de verkoper uit waarom hij het kleinood verkoopt, iets wat volgens justitie niet toegelaten is.

Lees meer »

Cercle geklopt door KV Mechelen met 2-0 en blijft onderaan bengelen

KV Mechelen heeft zondag op de achtste speeldag van de Jupiler Pro League in het AFAS Stadion met 2-0 gewonnen van Cercle Brugge. Door de zege springt KVM naar de tiende plaats in het klassement met elf punten, Cercle blijft met vier punten onderaan bengelen en houdt enkel hekkensluiter Beerschot achter zich.
The post Cercle geklopt door KV Mechelen

Lees meer »

Hezbollah-leider noemt aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” : “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »