“Hij liet ons in de steek, maar ik vergeef het hem”: Bockie De Repper geeft jarenlang verdriet over overleden vader een plaats

“Dat is de sorry waar ik al 24 jaar naar op zoek was.” Een emotioneel slotstuk in ‘Bompa Bockie’: Bockie De Repper (39) kwam eindelijk in het reine met het plotse overlijden van zijn vader, van wie hij op z’n 24ste afscheid moest nemen. Na de scheiding van zijn ouders hadden de twee een moeilijke relatie, die nooit kon hersteld raakte. Tot nu, want Bockies mama onthulde iets dat ze haar zoon nooit eerder vertelde. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke

Landhuis De Kleine Prins, Oude Beselarestraat 311 in Kruiseke (Wervik) ademde weer één en al sfeer en gezelligheid uit tijdens de driedaagse show- en dansnamiddag met gastheer Jan Wuytens, de collega’s Michael Lanzo en huismuzikant Chris Capoen.
The post IN BEELD – Wondermooie melodieën tijdens show- en dansnamiddag in De Kleine Prins in Kruiseke appeared first on KW.be.

Lees meer »

SV Moorsele B trekt ten strijde tegen titelfavoriet Menen

Terwijl SV Moorsele A het burenduel tegen RC Bissegem naar zijn hand zette (3-2), walste de rood-witte B-ploeg met 0-4 moeiteloos over RC Bissegem B heen. Daarmee nestelt Essevee zich met 6 op 9 bij de zes ploegen die na leider Zillebeke op de tweede plaats prijken. Komende zaterdag is de ploeg van T1 Bjorn Taillieu, deze keer met de

Lees meer »

Belgische dierentuinen vangen Oekraïense leeuwen op

Zowel in Zoo Planckendael als in Pairi Daiza zijn enkele leeuwen aangekomen die vanuit oorlogsgebied Oekraïne naar Kent (Verenigd Koninkrijk) verhuizen. Het perk daar zou klaar zijn tegen het eind van dit jaar, daarom worden ze de komende maanden opgevangen in België. De dieren hebben al heel wat meegemaakt, de Belgische zoos zullen er alles aan doen om hen nu

Lees meer »

Oliebollenkraam (en nog veel meer) op de septemberkermis in Lichtervelde

Vanaf vrijdag 20 september opent de kermis op de markt. In de feesttent worden tal van activiteiten georganiseerd, en aan het Gildhofplein start op zaterdag de Gildhofkoersen. Nieuw dit jaar is de lambada en uiteraard, een oliebollenkraam. KFCL Festival In de feesttent wordt het startschot gegeven door de Seniorenadviesraad, die om 14 uur een kaarting
The post Oliebollenkraam (en

Lees meer »

Cuesta brengt moderne kunst in straatbeeld in Tielt: “Dit is geen makkelijk verteerbare beeldenroute”

Woensdag werd de vijfde editie van het Tieltse kunstfestival Cuesta met een knal geopend op het Hulstplein. Letterlijk, want daar staat een explosieve buizenconstructie die doet denken aan de opstelling van de troepen bij de slag bij Waterloo. Het is een van de zeven hedendaagse kunstwerken die nog tot en met 27 oktober te bewonderen zijn in het straatbeeld.

Lees meer »

De afgrijselijke schreeuw van Courtois na het scheuren van kruisband: “Ik heb hem nog nooit zo kapot gezien”

In de gisteravond voorgestelde ‘Courtois: The Return of the Number One’, de documentaire rond de revalidatie van de keeper van Real Madrid, is te zien hoe onze landgenoot (32) op training de kruisbanden van de linkerknie scheurt. En vooral ook te horen. Courtois schreeuwt het uit van de pijn. Vandaag komt de vierdelige reeks op ‘Amazon Prime’ uit.

Lees meer »

Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open, personeel op tijdelijke werkloosheid

De Tupperware-fabriek blijft nog minstens 120 dagen open. Die boodschap kregen de 295 personeelsleden van de Aalsterse fabriek woensdagmiddag te horen van het moederbedrijf in de Verenigde Staten. Voor het personeel verandert er voorlopig niets tegenover vorige week, toen het systeem van tijdelijke werkloosheid werd ingevoerd. “Er is ons gegarandeerd dat de lonen worden doorbetaald”, zeggen de vakbonden.

Lees meer »