Lerares Sofie Cloet debuteert met erotische roman

Leerkracht Sofie Cloet schreef haar eerste roman ‘Verkocht’, een boek in het genre steamy romance. “Met een fantastische miljoenenvilla in haar portfolio is makelaar Nora goed op weg om haar carrière een boost te geven. Maar dan ontmoet ze Andreas, een succesvolle selfmade miljonair en bovendien de meest aantrekkelijke man die ze ooit zag.”

Sofie Cloet (38) is mama van twee kinderen, getrouwd met Wim en leerkracht sociologie, psychologie en gedragswetenschappen aan Sint-Leo secundaire school in Brugge. Op vrijdag 17 mei debuteert ze met haar eerste erotische roman.

“Ik lees zelf heel graag, maar ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik ooit een boek zou schrijven. Tot ik er eentje vasthad uit het genre steamy romance – boeken die ik zelf heel graag lees – die ik niet zo goed vond. Door dat boek ontstond de drang om zelf een roman te schrijven met een sterk vrouwelijk personage, met dialogen die ongekunsteld in elkaar steken, met een noodzakelijke mannelijke kwetsbaarheid, en tot slot, met realistische seksscènes.”

Verkocht is een (erotische) fictieroman die het verhaal vertelt van Eleonora (Nora) en Andreas. “Het boek speelt zich af anno 2023, in het prachtige, romantische Brugge. Nora is een kersverse en ambitieuze makelaar. Onzeker over zichzelf, maar vastbesloten om zich te bewijzen, gooit ze zich op de vastgoedmarkt. Met een fantastische miljoenenvilla in haar portfolio is ze goed op weg om haar carrière een geweldige boost te geven.”

“Dan ontmoet ze Andreas, een succesvolle selfmade miljonair en bovendien de meest aantrekkelijke man die ze ooit zag. Andreas speelt een gevaarlijk spelletje. Nora is vastbesloten om niet met zich te laten sollen. Die keuze heeft ze lang geleden al gemaakt. Ze moet zichzelf beschermen kost wat kost, maar wanneer ze hem ziet, denkt haar lichaam daar anders over”, licht de schrijfster een tipje van de sluier.

Tweede roman

Verkocht is Sofie’s eerste, maar niet haar laatste roman. “Klopt, ik heb de smaak te pakken. (lacht) Mijn tweede boek begon ik eigenlijk te schrijven om te ontsnappen aan de stress van de lancering van Verkocht. Een stukje in mij kon niet geloven dat ik een boek kon laten uitgeven. Het moest wel een toevalstreffer geweest zijn. Maar het tweede boek – ook in het genre steamy romance – werd minstens even goed onthaald door de mensen die het nu al gelezen hebben.”

Op woensdag 29 mei om 19 uur stelt Sofie Verkocht voor in Sint-Kruis. Inschrijven voor het event kan via haar website.

‘Verkocht’ is vanaf vrijdag 17 mei te koop in de boekhandel en kost 24 euro. Meer info: www.sofiecloet.be

The post Lerares Sofie Cloet debuteert met erotische roman is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe Snoepwinkel ‘Lekkergoed’ in Sint-Eloois-Vijve opent binnenkort de deuren: “Kijken ernaar uit!”

Snoepliefhebbers opgelet! Tijdens de herfstvakantie opent snoepwinkel ‘Lekkergoed’ officieel haar deuren aan de Posterijstraat 30 in Sint-Eloois-Vijve. De zaakvoerders Sharon Biebuyck en Martijn Vermeulen, bekend van hun webshop, kondigen met trots aan dat hun gloednieuwe winkel binnenkort een feit is.
The post Nieuwe Snoepwinkel ‘Lekkergoed’ in Sint-Eloois-Vijve opent binnenkort de deuren: “Kijken ernaar uit!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jérémy Degryse is doelpuntenmaker bij FCE Kuurne (3C)

Kuurne pakte vorige speeldag uit met een stunt door de nummer twee Ledegem met een 3-0-nederlaag en met lege handen huiswaarts te sturen. Jérémy Degryse had met twee doelpunten een groot aandeel in dat succes. Komende zaterdag moet Kuurne het gaan opnemen op en tegen BV Otegem. “Nu moeten we doorgaan op ons elan”, hoopt Degryse.
The post Jérémy

Lees meer »

Afwisseling van opklaringen en wolken op verkiezingsdag

Verkiezingsdag brengt op de meeste plaatsen eerst overwegend zonnig weer met hoge wolkensluiers, en over het noorden soms lagere wolkenvelden. In de loop van de dag wisselen opklaringen en wolken elkaar overal af. In het uiterste noorden kan er eventueel een zeer plaatselijk buitje vallen. Het is wel fris voor de tijd van het jaar, met maxima van 8 graden

Lees meer »

40-jarigen blazen verzamelen

De mensen die veertig jaar geleden het levenslicht zagen in Staden organiseerden een reünie. De 40-jarigen tekenden op zaterdagavond 5 oktober met dertig present in gemeenschapscentrum Het SWOK voor een bijeenkomst met gezellig samenzijn: Michiel Cappelle, Marie Van Hoe, Dieter Soenen, Veerle Obyn, Sofie Monsy, Nele Castelein, Brecht Verslyppe, Els Cool, Tine Algoet, Bram Vanroose,
The post 40-jarigen blazen

Lees meer »

Frans Bauer is Rammstein niet: hoe Nederlandse voetbalschool in de Allianz Arena ondergrens bereikte

Nederland is gisteravond in München lelijk in zijn hempie gezet. Oranje onderging een reality check. De Nederlandse voetbalschool blijft steken in het verleden. Wie niet in staat is om een streepje Rammstein te brengen, wordt aan de top van het internationale voetbal “in alle onderdelen overklast”. Achtergrond bij de berging van de Oranje Vloot in de Allianz Arena.

Lees meer »

Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Wielsbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Wielsbeke.
The post Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Taiwan neemt recordaantal Chinese vliegtuigen en drones rond eiland waar

Maandag hebben de autoriteiten in Taiwan een recordaantal van 153 Chinese vliegtuigen opgemerkt nabij het eiland. Dat blijkt deze ochtend uit gegevens van het Taiwanese ministerie van Defensie, na een dag van Chinese militaire manoeuvres. In dezelfde periode werden tot 6 uur dinsdagochtend plaatselijke tijd ook veertien Chinese schepen waargenomen.

Lees meer »