Deze iconische Triumph Bonneville T120 uit 1959 rijdt mee met ‘The Distinguished Gentleman’s Ride’

07:00 Op zondag 19 mei rijdt hij op een Triumph Bonneville T120 uit 1959, zij op een Bonneville uit 2022. Allebei very stylish. Voor goed doel The Distinguished Gentleman’s Ride. 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Mogelijke nieuwe leider Hezbollah was doelwit”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Vier ultra’s Anderlecht vandaag voor rechtbank in Spanje, onbegrip bij Sociedad voor Fredberg en co

Ophef in de tribunes tijdens Real Sociedad-Anderlecht. Supporters van paars-wit gooiden enkele stoeltjes richting Spaanse fans in het vak onder hen. De match lag even stil. In totaal zijn vijf supporters van paars-wit opgepakt en de club kwam ook met excuses. “Dit gedrag heeft absoluut geen plaats in het voetbal.” Tot onbegrip van Sociedad gingen CEO Sports Jesper Fredberg, coach

Lees meer »

België steeds meer in trek bij Chinese toerist

Steeds meer Chinezen boeken een verre vakantie tijdens de ‘Golden Week’, een verlofperiode in China tijdens de week van 1 oktober. Bij de sterkste groeiers onder de verre bestemmingen zijn België, Kroatië, de Scandinavische landen en de Verenigde Arabische Emiraten. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van cijfers van Qunar en Trip.com, enkele van de grootste onlinereiskantoren in China.

Lees meer »