Man wil uit raam kruipen met laken en maakt dodelijke val op straat

Bij een bizar incident in Roeselare is een 48-jarige man om het leven gekomen. Hoogstwaarschijnlijk wilde de man het raam van zijn appartement op de vierde verdieping verlaten met aan elkaar geknoopte lakens, maar kwam hij daarbij ten val.

In de Zuidstraat in hartje Roeselare gebeurde zaterdagochtend een opmerkelijk voorval. De hulpdiensten werden er opgeroepen voor een man die er levensloos op de weg lag. Een MUG-team en ambulance snelden toe. Een man, geboren in 1976, kreeg de eerste zorgen, maar alle hulp kwam te laat. De man overleed ter plaatse.

Lakens aan elkaar geknoopt

Wat er precies gebeurd is, is onduidelijk. Het heeft echter alle schijn dat de man, net zoals in de films, uit een appartement op de bovenste verdieping probeerde te geraken. De man knoopte verschillende lakens aan elkaar om naar beneden te klimmen.

Tijdens die actie liep het echter verkeerd en kwam een gedeelte los waarna de man naar beneden viel en overleed.

Drugs?

Waarom de man op een dergelijke manier zijn woning wou verlaten, is onduidelijk. Mogelijk waren er drugs in het spel, want de man staat bekend voor het gebruik van verdovende middelen. De politie stelde onmiddellijk een perimeter in en sloot de omgeving van het appartementsgebouw af.

De brandweer plaatste een tent om het lichaam van de man af te schermen. Een wetsdokter komt ter plaatse om het lichaam te onderzoeken.

The post Man wil uit raam kruipen met laken en maakt dodelijke val op straat is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

Bij een Oekraïense droneaanval is zondag een 4-jarig meisje in een auto in de zuid-Russische regio Belgorod om het leven gekomen. Dat heeft de regionale gouverneur gezegd. En in de afgelopen week heeft Rusland 800 glijbommen boven Oekraïne gedropt, zo hekelt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Hij vraagt opnieuw om meer hulp van het Westen bij de luchtafweer. Volg hier

Lees meer »

Man loopt brandwonde op bij bluspoging van uitslaande brand in veranda

In de Aartrijkestraat in Torhout brak donderdag even voor 12 uur een uitslaande brand uit in een veranda, aanpalend aan een woonhuis. Een man probeerde het vuur zelf nog te blussen, maar liep daarbij een brandwonde en een rookvergiftiging op. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer bluste daarna het vuur.
The post Man loopt brandwonde op bij

Lees meer »

Grens tussen Frankrijk en België gaat in tien gemeentes dicht tijdens wedstrijd op EK voetbal

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

Zware klap voor Zelensky: “Oekraïne zal op NAVO-top te horen krijgen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden”

Oekraïne zal op de NAVO-top begin deze maand in Washington vernemen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden van de NAVO, wat een zware klap is voor Zelensky. De militaire alliantie zal Kiev om “aanvullende stappen” vragen om de corruptie in te dammen alvorens de gesprekken over lidmaatschap verdergaan, aldus een hooggeplaatste ambtenaar van het Amerikaanse ministerie

Lees meer »

Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout

In het pand op de hoek van de Zwanestraat met de Putstraat (foto), waar een tijdje een fitnesszaak heeft bestaan, komt er vanaf half augustus een nieuwe lingeriewinkel.
The post Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermoedelijke daders van dodelijke home-invasion in Halle opgepakt

De vermoedelijke daders van de home-invasion in Halle op 19 april 2024 zijn opgepakt. Het gaat om 3 mannen uit de omgeving van Brussel. Er volgden verschillende huiszoekingen, onder andere op de woonplaatsen van de gearresteerde mannen. Bij de home-invasion werd een van de bewoners neergeschoten, hij overleed enkele dagen later.

Lees meer »

Michiel Van Daele (75) is nieuwe ereburgemeester van Tielt: “Belang van stad en inwoners moet altijd op de eerste plaats staan”

Michiel Van Daele, die tussen 1995 en 2011 burgemeester was van Tielt, krijgt de titel van ereburgemeester. We gingen praten met de kersverse ereburgemeester over heden, verleden en toekomst. “Altijd heb ik het compromis gezocht. Een kwestie van water bij de wijn doen. Vaak tot er geen druppel wijn over was”
The post Michiel Van Daele (75) is nieuwe

Lees meer »

ZOMERREEKS. Ex-politiemensen Carl en Freyke verzeilden in vastgoedsector op Tenerife: “We hebben het onderschat, maar we zijn plantrekkers”

Tot zes jaar geleden bepaalden criminelen het leven van Carl Vorsselmans (50) en Freyke Van Looveren (33), nu staan ze (bijna) dag en nacht paraat voor hun Vlaamse klanten. Tweedeverblijvers die aan de Spaanse kust, op Tenerife en binnenkort ook in Mallorca op zoek zijn naar een woning. “We hebben niet echt een vaste stek. We leven als nomaden, zou

Lees meer »