Julie Vanloo toont zich maar verliest ook tweede duel met Washington Mystics

Julie Vanloo heeft vrijdagnacht (Belgische tijd) in de Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie WNBA ook haar tweede wedstrijd met de Washington Mystics verloren. Connecticut Sun was met 84-77 te sterk.

De 31-jarige Belgian Cat kreeg in de Mohegan Sun Arena in Uncasville ruim 29 minuten speeltijd en was daarin goed voor twaalf punten. In haar team deed alleen Karlie Samuelson met achttien punten beter. Vanloo deelde ook acht assists uit en pakte vier rebounds. Dinsdag bleef de West-Vlaamse guard bij haar debuut tegen New York Liberty (80-85-verlies) steken op vier assists, een rebound en drie punten.

Zondag komen de Mystics een derde keer in actie, thuis tegen Seattle Storm.

The post Julie Vanloo toont zich maar verliest ook tweede duel met Washington Mystics is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Baby overleden die werd gevonden in Belgische auto in Rotterdam: “We zagen een man schreeuwen, hij liep steeds rond de wagen heen”

In de Nederlandse stad Rotterdam is maandagmiddag een baby overleden. Het kindje werd in zorgwekkende toestand aangetroffen in een geparkeerde auto met een Belgische nummerplaat op een industrieterrein. Volgens een getuige zou een man – mogelijk de vader – een raampje hebben ingetikt en het kind uit de auto hebben gehaald. Ondanks een poging tot reanimatie overleed de baby niet

Lees meer »

Belg (22) verdrinkt door sterke stroming in Indonesische zee

Een Belgische toerist is in Indonesië omgekomen nadat hij door sterke golven werd meegesleurd. Lokale media bevestigen dat het om een 22-jarige Antwerpenaar gaat. Hij was een van de vijf toeristen die door de verraderlijke stroming werden gegrepen. Naast hem overleefde ook een andere toerist het incident niet.

Lees meer »

? “Remco Evenepoel is serener dan ooit”

De rustdag zit erop, het peloton trekt zich opnieuw op gang in Orléans. Remco Evenepoel maakt zélf een eerste balans op van zijn Tour in een uitgebreid gesprek met Stijn Vlaeminck. Onze analist Michel Wuyts merkt op: “Evenepoel is serener dan ooit. Maar hij kon tot nu toe wel alleen op Landa rekenen, waar blijven zijn andere ploegmaats?” Voor Wuyts

Lees meer »

Feestelijke 21 juli in Roeselare

Op zondag 21 juli is er niet alleen een plechtigheid als hulde aan de monarchie met het Te Deum in de Sint Michielskerk om 11.30 uur en de groet op het Polenplein aan de nationale vlag, maar eveneens een groot volksfeest voor jong en oud. Tussen 13 en 19 uur is er op het Stationsplein
The post Feestelijke 21

Lees meer »

Alexander Jocqué, Concertgebouw Brugge: “Kunst moet ontroeren, het is geen documentaire”

Op 1 september volgt Bruggeling Alexander Jocqué (35) zijn stadsgenoot Jeroen Vanacker op als artistiek directeur van het Concertgebouw. “Kunst moet ontroeren, je raken. Want anders kijk je naar een documentaire”, zegt Alexander Jocqué.
The post Alexander Jocqué, Concertgebouw Brugge: “Kunst moet ontroeren, het is geen documentaire” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal leerlingen volgt les in een zomerschool: “Geef ons maar school. Een vakantie zonder zon is toch geen vakantie”

Geen schooldag is leuker dan die tijdens de zomervakantie. Want pas dan is rekenen niet saai, met hoofdletters schrijven cool, “en moet er minder naar de juf geluisterd worden”. Nog nooit volgden zoveel kinderen les in een zomerschool in Vlaanderen of Brussel: dit jaar maar liefst 16.000. Onze reporter ging een kijkje nemen in het Oost-Vlaamse Lievegem. “Op ‘de echte

Lees meer »

Radio maken met alle Roeselarenaars

Dit weekend gaat Radio Vandewalle in de ether vanuit de gelijknamige interbellum villa in de Meensesteenweg. Tot 28 juli zendt deze tijdelijke stadsradio 24 op 24 uit op de FM-frequentie 96.7. “Het worden twee weken inclusieve radio waarbij iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen”, aldus Wouter Bossuyt.
The post Radio maken met alle Roeselarenaars appeared

Lees meer »