‘Beverly goes country’ bij Beverly Percussion Ensemble: “We willen dat mensen zich hier in een saloon wanen”

Op zaterdag 25 mei organiseert Beverly Percussion Ensemble opnieuw zijn jaarlijks evenement. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de muziekschool van Beveren langs de Izegemseaardeweg voor ‘Beverly goes country’, een gratis toegankelijk evenement waarbij – hoe kan het ook anders – alles in het thema van country staat.

Jaarlijks pakt Beverly Percussion Ensemble uit met een eigen evenement. Zo stond vorig jaar alles in het teken van vinylplaten en verklede mensen. De Beverse vereniging kan tevreden terugblikken op die editie. “De mensen waren zeer tevreden over het concept en de inrichting. Het was dus zeker een succes”, vertelt Jens Werbrouck (33), bestuurslid bij Beverly Percussion Ensemble.

Country

Ook dit jaar wil de vereniging er iets leuk van maken. Als thema kozen ze deze keer voor country. “Het is onze bedoeling om elk jaar een ander thema te kiezen”, gaat Jens verder. “We steken dan met het bestuur de koppen even bij elkaar en country kwam er uiteindelijk als beste uit. Niet per se om een specifieke reden, maar zelf vinden we het een tof thema waar je veel mee kan doen. Volgens ons spreekt dit ook heel wat mensen aan. Wij zijn het alvast zitten. En volgend jaar? Dan gaan we weer voor een ander thema. En zo ieder jaar opnieuw.” Aangezien het succes van de vorige editie mikken ze bij de organisatie dit jaar dan ook wat hoger.

“We hebben heel veel complimenten gekregen wat de inrichting betreft. Dus gaan we er dit jaar nog een serieuze slag bij doen. De bedoeling is dat de mensen zich op die manier echt wel in een saloon wanen. De beleving vinden we heel belangrijk en daar pakken we dus ook graag mee uit. Daarnaast voorzien we ook aangepaste muziek, een aangepaste drankenlijst en organiseren we tal van aangepaste volksspelen. Alles in het thema dus”, besluit Jens.

The post ‘Beverly goes country’ bij Beverly Percussion Ensemble: “We willen dat mensen zich hier in een saloon wanen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

“Hou je mond, kale eikel”: Declan Rice in de clinch na affluiten, ook obsceen gebaar van Bellingham toont spanning bij Engelsen

Engeland ontsnapte op een onwaarschijnlijke wijze aan een nederlaag tegen Slovakije. De spelers lieten hun emoties dan ook de vrije loop, op alle mogelijke manieren. Jude Bellingham vierde zijn doelpunt met een obsceen gebaar richting de Slovaakse bank, Declan Rice ging zelfs fysiek in de clinch met de Slovaakse bondscoach en noemde hem “een kale eikel”.

Lees meer »

Macron schiet in eigen voet

22:57 Het extreemrechtse RN is de winnaar van de eerste ronde van de Franse verkiezingen. Hoe groot het verlies is voor president Macron wordt volgende week duidelijk na de tweede ronde. Maar nu al is duide…

Lees meer »

Tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

Schatrijk, ongrijpbaar en levensgevaarlijk: cocaïnekoning “Bolle” Jos Leijdekkers riskeert nog maar eens lange celstraf

In Nederland weet drugsbaron "Bolle" Jos Leijdekkers vandaag of hij (opnieuw) een jarenlange celstraf krijgt, voor cocaïnesmokkel en het geweld dat daarmee gepaard gaat. Al is het nog maar de vraag of hij er wakker van ligt. Al jarenlang slaagt hij erin om uit de mazen van het politienet te blijven. Het portret van een meedogenloze en (schijnbaar) ongenaakbare drugskoning.

Lees meer »

Jacques Vermeire vindt zichzelf niet verbrand door ‘F.C. De Kampioenen’, anderen wel: “Dankzij DDT sta ik nog steeds voor volle zalen”

Met de herhalingen van ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Verschoten & Zoon’ en ‘Hallo K3′ is Jacques Vermeire (73) alomtegenwoordig op televisie. “Het is denk ik de achtste keer dat ‘De Kampioenen’ opnieuw starten, maar kan je geloven dat ik zelf zit te wachten tot het begint na ‘Het Journaal’?”, lacht de man die gestalte gaf aan DDT. “Sommige acteurs voelen zich

Lees meer »

Deze legislatuur al meer dan twintig klachten over gemeenteraadsbeslissingen in Tielt: “Administratie verliest hier erg veel tijd mee”

In deze bestuursperiode zijn er bij het Agentschap Binnenlands Bestuur al 24 klachten binnengelopen over Tieltse gemeenteraadsbeslissingen. En dat leidt tot veel frustratie bij het schepencollege en bij de algemeen directeur. “Inhoudelijk hebben de klachten telkens weinig om het lijf, maar de administratie verliest er erg veel tijd mee.”
The post Deze legislatuur al meer dan twintig klachten over

Lees meer »

Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge

Op de openingsdag zaterdag namen meteen al tientallen een verfrissende duik in het water van de in de zomer jaarlijkse terugkerende zwemzone in de Coupure. Door het mooie weer op zaterdag heeft de zwemzone, die nog toegankelijk is tot en met 1 september, de start dus niet gemist.
The post Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge appeared first on

Lees meer »

EXCLUSIEF. Artsen eisen tot wel 3.300 euro cash in een omslag voor ze willen opereren. “Anders verdien ik minder dan een loodgieter”

“Eén chirurg vroeg zelfs 3.000 euro.” Toen Noah een chirurg zocht voor een operatie voor zijn zoontje, stelde hij vast dat artsen cash geld vragen voor operaties. Dat is een gangbare praktijk, zo blijkt uit onderzoek van de HLN-onderzoekscel. Wij gingen undercover op consultatie en zagen hoe artsen de grenzen van de wet aftasten: “Ik kan je een korting geven

Lees meer »

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »