Vrouw knalt met wagen tegen boom in Izegem

Langs de Lodewijk De Raetlaan in Izegem gebeurde er vrijdagavond een zwaar ongeval. Een vrouw knalde er met haar Renault Trafic tegen een boom naast de weg. De vrouw werd gewond naar het ziekenhuis gevoerd.

Het ongeval deed zich omstreeks 19.30 uur voor. De vrouw reed met haar voertuig richting het centrum van Izegem. Plots ging het echter helemaal verkeerd. De vrouw week om onduidelijke redenen van haar weg af en knalde met haar voertuig tegen een boom langs de weg. De bestuurster liep bij het voorval lichte verwondingen op en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Haar wagen is zwaar beschadigd en moest getakeld worden. De brandweer kwam ter plaatse met een signalisatiewagen om de omgeving van het ongeval te beveiligen.

The post Vrouw knalt met wagen tegen boom in Izegem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Feestelijke opening Waregemstraat: “Het daveren is gedaan en de geluidsoverlast is minder”

Deze week opende de burgemeester de vernieuwde Waregemstraat. “Midden juli ging deze grondig aangepakte straat terug open voor alle verkeer. Daarom heffen we met plezier vanuit de gemeente het glas met jullie, de inwoners”, klonk het bij burgemeester Gino Devogelaere (Samenéén).
The post Feestelijke opening Waregemstraat: “Het daveren is gedaan en de geluidsoverlast is minder” appeared first on KW.be.

Lees meer »

30 miljoen extra voor Thermae Palace en Gaanderijen, maar lokale partijen blijven bekvechten over dossier

In het nieuwe Vlaamse regeerakkoord is 30 miljoen euro voorzien voor de restauratie van de Gaanderijen en het Thermenhotel. “Zonder dat er extra gebouwen moeten komen”, luidt het. De politieke partijen kijken verschillend naar het dossier en op twee weken voor de verkiezingen claimen meerdere partijen de toezegging. Dement houdt de vinger aan de pols : “Het is positief, maar

Lees meer »

Marcel doodgeschoten één dag nadat zijn ex de volledige erfgename werd: proces rond villamoord weldra van start

In november 2017 wordt zakenman Marcel Van Hout met twee kogels afgemaakt in zijn zwaar beveiligde villa in Pelt, in de provincie Limburg. Camerabeelden zijn verdwenen. Inbraaksporen zijn er niet. Wel zijn er twee beschuldigden. Zijn ex en zijn klusjesman. Waarom moest Marcel dood? Vrijdag start het proces van de Peltse villamoord in het Tongerse hof van assisen.

Lees meer »

Nieuwe Japanse premier wil eind oktober vervroegde verkiezingen

De toekomstige Japanse premier Shigeru Ishiba wil op 27 oktober vervroegde parlementsverkiezingen organiseren. “Ik denk dat het belangrijk is dat de nieuwe regering zo snel mogelijk door het volk wordt beoordeeld en, als de omstandigheden dit toelaten, hoop ik op 27 oktober vervroegde verkiezingen uit te roepen”, zei Ishiba tijdens een persconferentie.

Lees meer »

Pop-up Immo Toro duidt op valkuilen: “Aankopen in Spanje volgt niet dezelfde deontologische code als België”

Wie droomt over een tweede verblijf aan de Costa Blanca kan tot eind oktober eens binnenspringen bij de pop-up van Immo Toro in Ring Kortrijk. Chantal Caby, erkend vastgoedmakelaar, woont al vijf jaar permanent in Spanje en waarschuwt voor de andere wetten en regels in de regio. “We zijn hier niet om te verkopen, maar we willen een belangrijk verhaal

Lees meer »

Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon

Desselgemnaar Thibaut De Smet werd vorig weekend Belgisch kampioen duatlon Long Distance. Dit weekend staat in D’Ocquier het BK sprintduatlon op de kalender.
The post Thibaut De Smet is Belgisch kampioen duatlon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nyrstar buiten vervolging gesteld in Brussel

De beursgenoteerde vennootschap Nyrstar, de vroegere ­eigenaar van de gelijknamige zinkgroep, is buiten vervolging gesteld door de raadkamer van de Franstalige rechtbank van eerste aanleg van ­Brussel. Dat schrijft De Tijd donderdag.

Lees meer »